28.09.15
20:28
Аз вдигам със същия модел и съм много доволен. Удобни са, стабилни са и изработката е качествена, може би единствената им конкуренция в момента са ромалеоса на найк и адитата на адидас (и двата модела вървят 300-350-400лв). Боа системата е много здрава, практична и удобна, като им се свикне класическите връзки изглеждат доста непрактични и архаични. Само тези и един модел на иновейт са с боа. Drehkraft са най-новия модел щангети на адидас.
Номер - UK 7.5/US 8/Japan 260/EUR 41.3
Цена - 240лв
Пращам с Еконт с отстъпка и опция за преглед и тест. За град София, който желае може и лично предаване - Била Сухата река, мол Сердика или в залата по вдигане на тежести на СК Славия.
Линк в OLX - http://olx.bg/ad/novi-schangeti-adidas-drehkraft-ID5uYfM.html
Темата беше редактирана от aleks на 04.10.15 16:40.
казано от aleks на 28.09.15, 20:28:
Аз вдигам със същия модел и съм много доволен. Удобни са, стабилни са и изработката е качествена, може би единствената им конкуренция в момента са ромалеоса на найк и адитата на адидас (и двата модела вървят 300-350-400лв). Боа системата е много здрава, практична и удобна, като им се свикне класическите връзки изглеждат доста непрактични и архаични. Само тези и един модел на иновейт са с боа. Drehkraft са най-новия модел щангети на адидас.
Номер - UK 7.5/US 8/Japan 260/EUR 41.3
Цена - 240лвПращам с Еконт с отстъпка и опция за преглед и тест. За град София, който желае може и лично предаване - Била Сухата река, мол Сердика или в залата по вдигане на тежести на СК Славия.
Линк в OLX - http://olx.bg/ad/novi-schangeti-adidas-drehkraft-ID5uYfM.html
Малко обновление - от около 2 месеца не вдигам с този модел, а с черно/червения adipower на адидас, които са специално разработени за 2012 Лондон Олимпиадата и би трябвало да са супер добри и т.н. (освен че са и супер скъпи). Drehkraft са два пъти по-евтини и се оказаха много по-качествени и здрави. Няколко момчета вдигат с Ромалеоса на Найк, също се оказват много добри, но като цена са дори по-скъпи от адидаските. Накратко искам да кажа че тия щангети са много яки и ме е яд че си продадох моите :D Adipowera ми вече е скъсан на едно място...