Фитнес Дневник на Атанас Младенов

Темата е заключена.

След няколко месеца престой в София и след “едномесечени” тренировки във Фитнес 33, реших да се захвана сериозно със себе си. Като здраве, физика, форма и начин на живот. Какво по сериозно решение от сключване на една година и половина договор с Pulse Fitness & SPA ? :D В студентски град залите са доста препълнени и не може много много да се тренира нормално. Затова се насочих към тях. Грабнаха ме с отношението си към клиентите, луксозната база (5 500 Кв.М) и най-вече възможностите, които предлагат. Фитнес на 3 етажа, голям спа център, джакузи, басейн, групови тренировки с треньор по Бокс, ММА, спининг, кросфит, йога и още няколко спорта, които не запомних. :D Всичко влиза в картата. Както и да е за сега ще ползвам само фитнеса и спа центъра. Най интригуващото беше, че вътре има диетологичен център, в който ти водят фитнес картон. Обновява се на всеки два месеца. Като в него ти следят прогреса и здравословното състояние. Като мерки, килограми, мерят ти мускулната маса в килограми, процента подкожни мазнини, годините на метаболизма и още няколко неща. Уж предлагаха кръвен тест, чрез който определят кои храни как се усвояват от организма ти. От какво напълняваш не можеш да го усвоиш, и ти съставят диета за целите ти. След като им станах клиент и подписах договора се установи, че за този кръвен тест и диетата се заплащат 190лв :D. Уж и треньори ти изготвят програма. Оказа се, че могат само да ти помогнат с изпълнението на някое упражнение. Диетата и програмата явно сам трябва да си ги направя. :D Както и да е все пак има го bb-team следователно това не е проблем! Та по долу ще кача снимка на въпросният фитнес картон. Има и още една страница, в която отбелязват дали имам травми, операции, алергии към нещо. Дали редовно пия кафе, дали пуша, дали употребявам алкохол и още някакви неща май имаше не съм ги снимал тях. Е на всичко отговора е НЕ с изключение на редовното пиене на кафе. Посъветваха ме да спра простите въглехидрати. Лошото на фитнеса е само това, че няма дъмбел над 30кг.
Такаа много се отплеснах с този спортен център. Имам някакъв опит с фитнеса и диетите. Свалял съм ~14кг. преди, но уви след това спрях да си следя храната и да се ограничавам, и с годините си ги качих та дори и повече. Тренировките все са ми били разпокъсани. Постижения с лежанката съм имал 3*95кг. Серии кофички с 25кг по 4-5 повторения, набиране 2-3 с 10кг, военна преса си правех сериите с 45кг. Останалите не ги помня много много.

Цели за идната 2016г.:

1. Да понижа телесните си мазнини поне до под 15% преди да започна да покачвам ММ. Но честно казано ще се опитам да падна под 10% и едва след това ще започвам сериозно да се храня и тренирам подходящо, за покачване на мускулна маса.
2. Да кача възможно най-голямо количество мускулна маса, вече изчистен. В последствие ще си определям и цели за увеличаването на килограмите в определени упражнения.

Тренировките ще са интензивни (Диапазон на повторенията от 4 до 8). С базови упражнения. Като за начало ще започна известно време да тренирам цялото тяло в един ден само с базови упражнения и интензивно, за да се горят повечко калории. После може би ще премина на цялото тяло в два дни. Бутащи/Дърпащи нещо от този сорт ще се види.

Диетата ще е НВД дори може би ще се опитам да го докарам на Кетонна диета. Много ми се иска да я изпробвам. Водата ще е 2 - 4 литра на ден.

Въпросното измерване във Фитнеса ми го направиха с някакъв електрически уред. Кантар и ми дадоха да държа в ръцете нещо свързано с кантара. За това много много не им имам доверие, но все пак ще кача снимка да видите какво измериха.

Тренировката от днес (Само разглеждах фитнеса и междувременно изпробвах някои неща):

1. Набирания: 5а, 5б, 3а, 5б. С цифрата отбелязвам броя повторения в серията.
а) С широк успореден хват пред гърди.
б) Набирания с раменен хват.
2. Придърпване на вертикален скрипец пред гърди: 4*8. (Тежестите не са им в килограми и не съм ги смятал. Хвата беше възможно най-широк).
3. Гребане с Дъмбел. 4*8 с 25кг.
4. Правих малко корем на две машини изпробвах ги.

Храната от днес: (Не съм я смятал от утре ще е всичко сметнато с калории.)

1. Пилешко каре на скара с ориз и млечна салата.
2. Палачинка с бял и кафяв шоколад, и банан. :D (Реших да си го позволя преди да започна с диетата)
3. Може би ще е свинска вратна пържола с ориз и руска салата.

Който има интерес да следи дневника ми. Добре дошли са всякакви съвети относно всичко, което се пише в него. А да и ако някой прояви желание може да напише нещо относно снимката и съдържанието и.

Поздрави, Наско!

Темата беше редактирана от Атанас Младенов на 18.12.15 18:47.

18.12.15
19:03

Добре дошъл и успех с целите ! А относно препълнените фитнеси в Студентски град , аз си тренирам вече година тука и единствено вечер около 6,7 е препълнено . Да те питам и в тая зала , която описваш : за кросфит , има ли условията за изхвърляне и тласкане и правят ли обичайния проблем с хвърлянето на щангата  ?

Мнението беше редактирано от StR на 18.12.15 19:04.

Все още е твърде рано. Не мога да ти кажа. Ходил съм един път до сега. Днес за 1 час. Нямаше тренировка по кросфит по това време.

Иван

18.12.15
19:13

Избрал си много грешно място, където....виж ще го кажа така - ако ще дърпаш пусита, става, но иначе си прецакан, пич. На английски е fucked up. Няма нужда от политически коректности.

Мнението беше редактирано от Иван на 18.12.15 19:14.

18.12.15
20:57

Да, сори че се намесвам с отрицателен коментар и аз, но... От 3 години някъде тренирам там, защото живея наблизо. За пускане/хвърляне на щанги и т.н. не може изобщо да става въпрос. Кросфит тренировките не са лоши, но общо взето са със сбъркано име - по-скоро кондиционни кръгови със собствена тежест, евентуално и с по някое упражнение с щанга 10-15 кг.

И само да си посмял да преместиш нещо или да оставиш тежест на земята някъде за 3 мин, идва някой да ти се кара. Е, аз често отвръщам подобаващо, но си е кифленска зала. Откъм площ и оборудване е 6 наистина, все пак още не съм се отказала след толкова време.

Ти вече си направил картата, така че добре дошъл. Не е чаааак толкоз зле, а и ще се нагледаш на какички дошли на фитнес гримирани и нагласени :D

Ти в коя зала ходиш ? :D

18.12.15
21:09

Честито, Насе с избора! Не си ли помисли, че може да има нещо гнило като те карат да сключиш година и половина договор? Запомни, Санчо, свободата е най-важното. Ако някой се опита да те върже, то не му е чиста работата.
Голяма реклама му направи на тоя фитнес, но не разбрахме на колко години си, колко кила си и т.н.
Свободата, Санчо...

19 години. ~76кг. Висок съм около 170 см.

Иван

19.12.15
16:06

казано от Атанас Младенов на 18.12.15, 21:07:

Ти в коя зала ходиш ? :D

Препоръчвам ти да прежалиш поробващия абонамент и да тренираш в Лъки Джим Ходя там сутрин (като съм в София) и почти няма хора.

За съжаление абонаментът е прекалено висок, за да бъде прежален, ако не се лъжа.
А договорите им са доста връзващи и е трудно да се откъснеш от тях.

Добре дошъл тук, Наско и честит дневник! Успех с постигането на целите.
Надявам се, че все пак ще бъдеш доволен от фитнеса и ще успяваш да си направиш качествени тренировки, но доколкото знам в някои от веригите им има забрана да дърпаш тяга.

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 19.12.15 20:37.

14 месеца по 55лв. + 2 месеца безплатно. Освен това съм платил 50лв за договора + 110лв две предплатени такси за първият и последният месец. Според теб мога ли да го прежаля ? :D Не знам защо толкова ги нападате. Според мен ще мога да си тренирам съвсем нормално всичко. Минуса е само, че в нито една тяхна зала няма дъмбел над 30кг. Уредите им са на live fitnes сравнително нови са. Залата е толкова голяма, че едва ли някога ще ми се наложи да се редувам на нещо с някого. За сега съм доволен. Относно тягата съвсем скоро ще разберем :D

19.12.15
22:26

Абе не е чаааак толкова лошо колкото го изкарвате. Аз съм тренирал десетина пъти във въпросният фитнес и не беше зле.
Можеш да направиш прилична тренировка стига да имаш желание. Персонала е малко кисел, ама това е защото шефовете се отнасят лошо с тях.

20.12.15
15:23

казано от Атанас Младенов на 19.12.15, 22:16:

14 месеца по 55лв. + 2 месеца безплатно. Освен това съм платил 50лв за договора + 110лв две предплатени такси за първият и последният месец.

С извинение, но без заобикалки - Пич, ти немаш мозък!
От къде най-напред ще знаеш, че ще можеш да тренираш 14 месеца? Утре на пързалката с шейната някой ти мине път и си готов. Сесия, месия, море, планина, село, бело, купони, муфлони... толкова много неща могат и ще се случат. Тия 50 лв за договора са таксата за единия от “безплатните” месеци, примерно.
Успех ти желая! Нямам против конкретния фитнес, както се казва ” Мис Калифорния даже не съм я виждАл...”
Как може да има клауза за забрана на упражнение някъде в който и да е фитнес?

Мнението беше редактирано от Камен Илиев на 20.12.15 15:24.

Ако няма да тренираш два три месеца подаваш заявление и ти замръзяват картата. После ти се прибавят след последния месец. Ние във ФМИ нямаме мозъци. :D Това за забраната на мъртвата тяга не е сигурно. Едва ли ако взема да правя ще ме спрат. Четох и тема за въпросният фитнес във форума тука. Имаше много негативни коментари за персонала. Е аз не мога да се оплача. Отношението на всички е супер готино. Не знам как е било преди. Междо другото гледах един дето правеше преси с дъмбели от лежанка си хвърляше дъмбелите на пода. Не му се скараха :D Просто мисля, че повечето неща дето се говорят за този фитнес не са много верни. А сега ми отговорете на въпроса защо там да не може да се тренира ?  Както твърдите, че там не било за трениране. Не било правилното място. Аз съм сигурен на 100% за това, че този фитнес предлага най-много уреди от всички в България. Има го всичко, което ти трябва та дори и много повече. Като имам намерение да тренирам защо там да не мога да го направя ? И с какво толкова го превъзхождат малките фитнеси ?

Мнението беше редактирано от Атанас Младенов на 20.12.15 19:01.

А това с договорите казаха, че го правят, за да няма излишни хора там, които да се мотаят и да пречат на сериозните клиенти. Цената на една тренировка там без договор е 25лв :D. Целта им е вътре да има само хора, които се занимават сериозно с фитнес. А не да е голяма навалица и да не може да се тренира. Примерно мислех да тренирам във Фитнес Флайс в студентски град, защото 33 е много пълен. Цената там е 40 лв. Ако реша да тренирам бокс или ММА цената скача с 60лв. Примерно. Ако искам да плувам 8лв за басейн. Ако искам и спа става страшно. Тука ползвам всичко за 55лв ;).

Мнението беше редактирано от Атанас Младенов на 20.12.15 18:58.

20.12.15
19:41

Здравей, успех и от мен. Не искам да те разочаровам и аз не го харесвам този фитбес. Моналата година мъжът ми скъса нервите с този на бул. България и се отказахме. Но дано пък ти да останеш доволен. Пожелавам ти успех в целите за 2016г. и весели празници.

20.12.15
20:12

Зала като зала. Личното ми мнение е, че от една страна тея договори са в полза на клиента, тъй като веднъж обвързан би му било по-трудно да прекъсне от “мързел” и липса на мотивация.
Помещенията са просторни, не мирише на пор и има условията за спорт/ релакс. 55 кинта за тея условия е благодат.
Има зали за всякакъв типаж - момчето не ми прилича на стероидна батка, надали ще тръгне да тръшка като добитък и да вдига цялото помещение на главата си. Аз също не си падам по залите тип “гараж”, в които всеки от посетителите в близките 10 години си е оставил епитела по железата, в които линолеумът не е почистван от поставянето си и мирише на мухъл.

Залата със сигурност не е лифтърска, но предоставя условията за прилични тренировки, ако трениращия има възпитанието да не пуска лоста от метър височина.
Cheers,

Иван

20.12.15
20:24

казано от Атанас Младенов на 20.12.15, 18:55:

А това с договорите казаха, че го правят, за да няма излишни хора там...Целта им е вътре да има само хора, които се занимават сериозно с фитнес

Не, правят го точно, защото осъзнават, че голям процент от посещаващите не са сериозни и така или иначе няма да идват редовно. Ти сам казваш, че е празно. Целта на тези вериги е една единствена - продажба на абонаменти. Нищо друго. И в това няма нищо лошо, в смисъла, че си гонят техните цели и бизнес модела им е такъв. И много от тези вериги (особено в САЩ например) продават за много повече от капацитета, който имат, точно защото знаят, че така или иначе (една сериозна част от) клиентите им не са сериозно трениращи. В крайна сметка, методите им при теб са проработили и са “затворили продажбата”.

Мнението беше редактирано от Иван на 20.12.15 20:26.

казано от Атанас Младенов на 20.12.15, 18:55:

А това с договорите казаха, че го правят, за да няма излишни хора там, които да се мотаят и да пречат на сериозните клиенти. Цената на една тренировка там без договор е 25лв :D. Целта им е вътре да има само хора, които се занимават сериозно с фитнес. А не да е голяма навалица и да не може да се тренира. Примерно мислех да тренирам във Фитнес Флайс в студентски град, защото 33 е много пълен. Цената там е 40 лв. Ако реша да тренирам бокс или ММА цената скача с 60лв. Примерно. Ако искам да плувам 8лв за басейн. Ако искам и спа става страшно. Тука ползвам всичко за 55лв ;).

Пич, залата преживява от лапни-шарани като теб ;) Дреме им на патето дали някой тренира вътре. Тази зала е за прости кифли и за още по-прости кифльоци, които си търсят нещо за е*ане за вечерта. Колко точно сериозно трениращи ще ходят в зала с най-голям дъмбел от 30кг????? То ти правиш гребане 4х8х25кг - колко точно време ще трябва, за да стигнеш до 30кг дъмбели (ще ти дам джокер - МАЛКО ;) ) и да се окаже, че с дъмбелите може да си тренираш само бицепса, а за сериозните групи (гърди, гръб, крака) просто няма да имаш дъмбели...и само говориш “машини, машини, машини, най-новите машини”. Но казваш - базови упражнения. Какви базови с машини?! ФАФЛИ! ;)

Everybody wants to be a bodybuilder, but nobody wants to lift no heavy-ass weights.

Ако не знаеш кой го е казал - ползвай Гугъл ;)

казано от Faust на 20.12.15, 20:12:

Зала като зала. Личното ми мнение е, че от една страна тея договори са в полза на клиента, тъй като веднъж обвързан би му било по-трудно да прекъсне от “мързел” и липса на мотивация.
Помещенията са просторни, не мирише на пор и има условията за спорт/ релакс. 55 кинта за тея условия е благодат.
Има зали за всякакъв типаж - момчето не ми прилича на стероидна батка, надали ще тръгне да тръшка като добитък и да вдига цялото помещение на главата си. Аз също не си падам по залите тип “гараж”, в които всеки от посетителите в близките 10 години си е оставил епитела по железата, в които линолеумът не е почистван от поставянето си и мирише на мухъл.

Залата със сигурност не е лифтърска, но предоставя условията за прилични тренировки, ако трениращия има възпитанието да не пуска лоста от метър височина.
Cheers,

Ако се налага да използваш парите, които си дал за мотивация, никога, ама НИКОГА няма да постигнеш резултати, а ще отбиваш номера. Колкото до частта в червено - явно за теб всеки, желаещ да е поне малко по-як от жена си и да не се налага тя му отваря бурканите, е стероидна батка/добитък :D :D :D

20.12.15
21:05

интересно ми е работното им време. Няма ли дъмбели, които се правят да са по-тежки, или там всички такива са капсуловани и толкоз?

Вижте сега, и аз не съм с положителни чувства към тази верига и политиката им, но момчето вече се е ориентирало.

Предлагам да не превръщаме дневника му в обсъждане на конкретното място - в крайна сметка каквото и да си говорим, той си е платил и сам ще се убеди (или не) в някои неща. Очевидно е направил и предварително проучване и въпреки негативните мнения, се е решил да отиде именно там. :)

20.12.15
21:40

Политиката на тая верига е да няма яки хора, които да демотивират по-слабите. Затова няма тежки дъмбели, затова не се дава и тяга, просто си подбират клиентите. Защото като отиде някой малко по в час, хем прави 5 пъти по-малко упражнения, хем тренира по-бързо, хем изгледа 5 пъти по-добре от тях :Д
Там е да ходиш леко да раздвижиш, докато си лафиш с някой и после да киснеш в спа-то, като се заблужаваш, че правиш нещо, просто щото почти всички останали са като теб :)

казано от Камен Илиев на 20.12.15, 21:05:

интересно ми е работното им време. Няма ли дъмбели, които се правят да са по-тежки, или там всички такива са капсуловани и толкоз?

Работното им време е от 7:00 до 23:00. Ами не няма сглобяеми дъмбели. Всичко е до 30кг. От там нагоре само с щанга.

казано от Херцог Трън на 20.12.15, 20:32:

Колко точно сериозно трениращи ще ходят в зала с най-голям дъмбел от 30кг????? То ти правиш гребане 4х8х25кг - колко точно време ще трябва, за да стигнеш до 30кг дъмбели (ще ти дам джокер - МАЛКО ;) ) и да се окаже, че с дъмбелите може да си тренираш само бицепса, а за сериозните групи (гърди, гръб, крака) просто няма да имаш дъмбели...и само говориш “машини, машини, машини, най-новите машини”. Но казваш - базови упражнения. Какви базови с машини?! ФАФЛИ! ;)

А то и сега мога да греба с 30кг :D Да това наистина е голям минус, не знам защо е така. Ходил съм в тази зала, която е на площад “Народно събрание” и в тази, която е на околовръстното. И в двете зали дъмбелите са сглобени и са през 2 кг до 30кг. А относно машините ... Както съм написал в първото мнение в дневника си тренирам предимно с многоставни (базови) упражнения. Налага се да ги правя с щанга :D

Мнението беше редактирано от Атанас Младенов на 21.12.15 07:15.

казано от ddd на 20.12.15, 21:40:

Политиката на тая верига е да няма яки хора, които да демотивират по-слабите. Затова няма тежки дъмбели, затова не се дава и тяга, просто си подбират клиентите. Защото като отиде някой малко по в час, хем прави 5 пъти по-малко упражнения, хем тренира по-бързо, хем изгледа 5 пъти по-добре от тях :Д
Там е да ходиш леко да раздвижиш, докато си лафиш с някой и после да киснеш в спа-то, като се заблужаваш, че правиш нещо, просто щото почти всички останали са като теб :)

Ако това е причината за дъмбелите е много тъпо. Защото именно тези хора мотивират по слабите!

Иван

21.12.15
08:51

Ще ми е интересно да следя преживяванията ти в този център, но позволи ми да направя изтънчена аналогия за ситуацията, в която си попаднал като цяло - #trannysurprise

Ваканцията мина мързеливо в Доспат. Направих 3 тренировки, но не бяха нищо интересно. Може би най-забележителното беше 4 серии по 6 повторения кофички с 20кг допълнителни тежести. Имаше две лежанки 4*8 полулег с 60кг.4*8 хоризонтален лег с 70кг. Диетата я нямаше никаква празнично. От вчера бях решил да започна с диетата, но Хляб и Мръвка, и АмАм не работеха в студентски град (То половината заведения не работеха :D), и нямаше от къде да си взема пържоли. Налетях на хрупкавите пилешки бутчета в Аладин :D.

Тренировка 1 в Доспат:

1. Повдигане на щанга от полулег: 4*8 с 60кг.
2. Набирания: 8, 7, 5, 5 със собствено тегло и широк хват.
3. Придърпване на вертикален скрипец пред гърди: 2 серии с широк хват + 2 серии с тесен подхват.
4. Повдигане на щанга от лежанка: 4*8 с 70кг.
5. Военна преса прав: 4*10 с 30кг.

Тренировка 2 в Доспат:

1. Кофички: 4*5 с 20кг. 2*5 с 10кг. 3*10 със собствено тегло.

Тренировка 3.1.2016г.

1. Повдигане на Щанга от Лежанка: 4Х8. (Бях сложил две от големите плочки на тях пише 20, но няма мерки. Уредите са американски и не знам в какво си мерят тежестите на уредите. Плочките не са им в килограми нещо друго са. А лоста на тази лежанка беше някакъв странен от големите а много лекичък. На тази лежанка нещо не мога да вдигам много. Неудобна е. В Доспат си правех сериите с 70кг спокойно. Тука излизаше, че са 50, което не ми се вярва. Тежаха много за 50кг.)
2. Полулег с дъмбели (30 градуса наклон): 4*8 с 18кг.
3. Набирания със собствено тегло: 2*5 с широк хват (Най-широкият захват на лоста им) + 2*5 с успореден хват.
4. Придърпване на вертикален скрипец: 4*8.

Тренировката минаваше доста тежко. Всичко ми тежеше. Затова посветих последният ден от ваканцията на СПА-то. Не бях ходил до вчера. Имаше 30 минутен престой в парната баня. Пише, че се горят от 200 до 400 калории за толкова време. Стоях 15 минути в сауната на 82 градуса температура. Направих няколко серии от дължини на басейна като всяка от тях беше по 4 пъти минаване на дължината му в различни стилове плуване. Останалото беше мързелуване в джакузито и римския басейн.

Качих малко снимки от Доспат и от вчера: :D

Мнението беше редактирано от Атанас Младенов на 04.01.16 10:27.

Тренировка: 04.01.2016г.

1. Военна Преса с Щанга, седнал: 2*8 с 30кг, 8, 8, 6 с 40кг.
2. Гребане с дъмбел: 4*8 с 30кг.
3. 3*8 на машината за средно рамо.
4. 3*8 на машината за задно рамо.

2*15 минути престой в Сауната на 82 градуса. Според надписите пред сауната би трябвало да съм изгорял от 300 до 450 калории.
3*10 минути на парните бани (Арома Парна Баня + Турска Парна Баня). Според надписите пред парните бани би трябвало да съм изгорял от 200 до 400 калории. Мотах се по джакузито и се престраших след парната баня да направя един скок в шоковия басейн (-5 градуса).
Мързеливо още не мога да влезна във форма. Имам мускулна на гърдите и трицепса от вчера. Крайно време е да спретна няква програмка.

Храната днес: 1 Банан + 6 Мандарини. Пилешко филе с Ориз и Млечна Салата. Свинско Каре с Ориз и Извара. Една шоколадова паста.
Ще публикувам програмата като я измисля.

Тренировка за цялото тяло (Full body workout)

Ден 2
1. Набиране на лост с широк хват.
2. Повдигане на щанга от наклонена лежанка.
3. Мъртва Тяга.
4. Раменни преси с дъмбели седнал.
5. Сгъване с щанга за бицепс.
6. Кофички на Успоредка с Тежест

Ден 3

1. Набирания на лост с тесен подхват.
2. Военна Преса с щанга прав.
3. Гребане с щанга към корема.
4. Преси с дъмбели от наклон.
5. Клек с щанга.
6. Тяга с прави крака или румънска тяга.

Ден 1

1. Повдигане на щанга от лежанка.
2. Набиране на лост с шорок хват.
3. Гребане с Дъмбел.
4. Клек с щанга.
5. Корем.
6. Разтваряне с дъмбели встрани.

Повторенията варират от 4 до 6 на две максимум три упражнения за деня, на които искам да наблегна. Останалите са от три до четири серии. Тренировките ще са до 4 пъти седмично. Корем, трапец и прасец ще тренирам когато преценя, вмествайки ги между упражненията. Упражненията са предимно базови с цел да се горят повече калории. В най-скоро време и диетата ще е готова.

Мнението беше редактирано от Атанас Младенов на 05.01.16 00:27.

7.11.2016г.

Тренировка

1. Повдигане на Щанга от Полулег: 8, 6 с 60кг, 6, 6, 6 с 50кг.
2. Набирания с Широк Хват: 5, 5, 5, 4, 4 със собствено тегло.
3а: Машина за Горни Гърди: 3*8 с 60кг.
3б: Машина за Гръб с тесен хват (Нещо като набиране с подхват): 3*8 с 60кг.
4. Мъртва Тяга: 8, 6 с 80кг.
5. Корем: Една супер серия (Коремни Преси, Машина за Корем, 2 вида повдигане на Краката от Стенд и от Лост - На дясно; Направо; Наляво)

Днес наруших забрана във Фитнеса. Бях извън закона :D :D :D Вероника се оказа права. До сега не им бях чел условията, но на излизане от фитнеса прочетох за забраната за Мъртвата Тяга. Около мен минаха поне 5 от инструкторите им. Никой не ми направи забележка... От много време не бях правил тяга и реших да не се напъвам първият път. Килограмите не ми тежаха на кръста и краката, но хвата взе да се напряга много ...

СПА:

3 потапяния в Шоковия басейн след тренировката. 15 минути сауна + потапяне в шоковия басейн. 15 Минути Арома Парна Баня + Потапяне в шоковият басейн. 15 минути солна сауна + потапяне в шоковия басейн. 15 минути Турска Парна Баня + потапяне в шоковият басейн.

Храна

1. Пилешко Филе с гарнитура от задушени зеленчуци и варени картофи без хляб.
2. Свинска Вратна Пържола с гарнитура от задушени зеленчуци и варени картофи с една питка царевичен хляб.

Мнението беше редактирано от Атанас Младенов на 07.01.16 21:03.

07.01.16
21:03

казано от Атанас Младенов на 07.01.16, 20:55:

7.11.2016г.

Около мен минаха поне 5 от инструкторите им. Никой не ми направи забележка...

Не са ти направили забележка и за позицията на главата. И щангата ти е далече. От снимката е трудно да се види, но май и кръста ти е във флексия.

Мнението беше редактирано от Bro на 07.01.16 21:05.

07.01.16
21:18

Заеби смесения и дърпай надхват.

казано от Bro на 07.01.16, 21:03:

казано от Атанас Младенов на 07.01.16, 20:55:

7.11.2016г.

Около мен минаха поне 5 от инструкторите им. Никой не ми направи забележка...

Не са ти направили забележка и за позицията на главата. И щангата ти е далече. От снимката е трудно да се види, но май и кръста ти е във флексия.

В месинджъра имам видео клип. Aко искаш мога да ти го изпратя по фейсбук да го погледнеш ? :)

Мнението беше редактирано от Атанас Младенов на 07.01.16 21:53.

07.01.16
22:02

Качвай клиповете в дневника си директно, тук има хора с много по-голям опит от моя, само позитиви ще извлечеш.

Да, добра идея е да качиш и видео към снимките, за да може да се прецени още по-добре. :)

Ще ти бъде полезно да прочетеш други гледни точки. Наистина има полза от качването на видео тук.

Колкото до правилата, прикачвам ти една снимка, за да се запознаеш детайлно #плача :))))))))))
Но... хубавото е, че явно не следят за изпълнението на правилата и можеш да си правиш тяга. Или може би хората там (повечето) изобщо не знаят какво е мъртва тяга?! Ти не ги открехвай, че да не ти забранят бързо-бързо :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1