Дълго продължаващ гастрит

Здравейте, пролбема ми се получи след като приемах ‘’преднизолон кортико’’ началото на лятото поради алергия.  Началото на юли, ми се появи гастрита, попитах алерголожката си какво да направя и тя каза да пия Нексиум. Така и направих и ми мина за седмица, но след като ги спрях пак се появи. Почнах да ги пия пак но така ин не се оправих. Началото на септември отидох на гастроентролог, правих изследвания за една бактерия, но се оказа че това не е проблема. След това снимки и дори гастроскопия, установи се, че имам остър гастрит и започнах лечение с Нексиум, креон ,(още едно което вече забравих ) и сироп при стомашен рефлукс. Подобрих се, но само толкова. Началото на ноемрви ходих отново и ми предписа Ентерол, иберогаст капки, Пулсет и Деанксит, но дори не мога да кажа че има подобрение. За хранителния режим, винаги съм бил и продължавам да се храня правилно и здравословно, пия единствено протеин . Нормално ли е да продължава вече половин година, някой да се оправил ползвайки нещо друго спецефично, ям по 7-8 пъти на ден, разделям си храненията, дъвча дълго и продължително, но след и по време на тренирвока винаги се чувствам  зле . 
Готов съм да пробвам всичко, стига да се оправя .

Защо не пробваш някоя добавка, подобряваща бактериалния баланс? Сещам се за пробиотичния комплекс на хая лабс, към 25-6 лева беше.

Като каза това за бактериалния баланс, се сетих за това лекарство което бях забравил, казваше се ‘’флора’’ и беше точно за това ...

22.12.15
18:18

Имаше няколко вида гастрит. Но защо не опиташ например чай от лайка с малко захар или без. Има силен противовъзпалителен ефект.

23.12.15
13:42

Честно казано пич може да ти прозвучи доста смешно но навремето майка ми е имала гастрит не знам Миро каза че имало няколко вида не съм запознат но баща ми на майтап или не е препоръчал на майка да пие мастика също и на гладно по 50 грама и  е отшумяло и от тогава няма ядове.Не знам дали преди това е ходила на лекар.Аз имах един период не можех да се храня имах мн ядове със стомаха и аз така уж да се храня мн на често и редовно по 5-6 пъти ама няма .. особено сутрин беше пълен ад до към обяд когато корема ми малко от малко се оправи и ми позовли да гризна някой залък (иначе преди това страшни болки и невъзможност да ям нищо !).. пих мастика по 200 грама всеки ден вечер като се прибера и се оправих.Преди това ходхе по лекари остаех ена камара пари вируси бацили кво ми вика бях хванал личния пих 1 седмица 3-4 вида хапове и нямах никакво подобрение..накрая послушах бащата и се оправих и нямам проблеми от тогава.Може да пробваш нищо не губиш. :)

Мнението беше редактирано от Свилен Киров на 23.12.15 13:43.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1