Къде бъркам с хранителния режим?

28.12.15
10:51

Здравейте!
На 24 години съм, 185см, 102кг. Занимавам се с фитнес от 16 годишен когато започнах бях 60кг и много трудно качвах. Сега обаче проблема ми е абсолютно обратен. Нека ви представя хранителния ми режим, който спазвам стриктно на 80-90%(хора сме ;) )
1. 100гр овесени ядки, 6 белтъка, 1 жълтък, 1 банан
2. 300гр пилешко или свинско филе, със ориз или картофи или паста(въглехидратите не надвишават 50гр)
3. 200гр извара с 1/2 банан или 200 гр пилешко/свинко филе
4. 300гр пилешко/свинско филе със ориз/картофи/паста(въглехидратите не надвишават 50гр)
5. 200гр извара, 400гр кисело мляко 0.1%, 1/2 банан, 50гр ядки

Както виждате сравнително балансиран режим, при положение, че основната ми цел е умерено изчистване на телесни мазнини и същевременно покачване на ММ .И тук идват и въпросите .
Как така продължавам да трупам мазнини ? Тренирам 2 към 1,след всяка тренировка правя 20мин HIIT.
Не съм си смятал калориите, но съм сигурен , че режима ми не надвишава калорийните ми нужди!
Къде бъркам ?

Здрасти!

:)
По какъв начин следиш процента си мазнини?

Ако наистина смяташ, че си качил основно мазнини, то значи режимът ти надвишава калорийните нужди с повече от желаното, без значение, че си сигурен в обратното.

01.01.16
20:45

По данните които си дал в myfitnesspal излиза това.
Пиле сурово и извара 1% 2680 калории / Пиле печено и извара 5% 3114 калории
Свинско сурово и извара 1% 2876 калории / Свинско печено и извара 5% 3275 калории.
грубо 2700 калории но могат да са и повече, защото не си уточнил мазнините на изварат, месото сурово/печено пиле/свинско (едното е по калорично от другото заради мазнините)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1