30.12.15
16:41
Какво мислите за суроватъчните протеини, произведени с пшеница(wheat protein). Използвам този на Синтракс(концентрат), който разбрах, че е с wheat protein чак сега. Имат ли същия ефект, като този примерно с телешко месо. Като цяло кой протеин е за предпочитане. Скоро ми свършва този и ще си взимам нов. В момента има една промоция 2 броя на доста добра цена, но гледам, че има хора, които се оплакват от този протеин от пшеница(wheat protein) и това малко ме отдръпва.
Каква е разликата и има ли голямо значение, какъв протеин ползвам? Все пак това е растителен и предполагам, че примерно този от телешко месо е много по-добър и по-ефективен.
Нямам толкова големите финансови възможности да ползвам изолат и си ползвам концентрат. Но като видях, че протеина, който пия е растителен, малко ме притесни този факт.
Синтраксите са концентрат с хидролизиран глутен от пшеница. Аминопрофила им е та*ак.
Като цяло искам да си взема този Tropix na Syntrax, която е матрица(казеин, яйчен албумин, суроватков протеин и глутаминови пептиди) и нямам много информация относно матриците, за това се замислям.
Извинявам се, ако съм повторил тема, но не намерих нещо конкретно относно растителния протеин и мненията за този продукт
30.12.15
20:36
#1
А защо точно на синтракс си се спрял? Аз спрях да ги харесвам като марка заради нектара и стойностите дадени на етикета.
31.12.15
20:11
#3
Зависи колко можеш да отделиш за пудра 5 либри.
08.01.16
23:46
#4
Ако ще матрица и то на Синтракс, нека да е Matrix 5.0. Tropix не струва.