Напълно начинаеща

Здравейте,
Аз съм една 20-годишна девойка, желаеща да направи малко промени с тялото си, разбира се, с тази цел аз самата да се чувствам по-добре. Желанието ми е, ако е възможно някой да ми изготви програма и хранителен режим, за да бъдат резултатите на лице по-бързо.

Здравей! Аз съм на 24 (почти) и също съм начинаеща. Моят съвет е да прочетеш повечето статии в този форум и сама да си изградиш хранителен режим, като дневният ти прием е 1200-1300 калории при жените, не по-малко, понеже няма да имаш енергия за упражнения. При хранителните режими е гадното, че някои храни може просто да не ги харесваш, а някой да ти ги е определил (например аз не харесвам авокадо).  Отделно всеки човек си се усеща и сама можеш да забележиш коя храна ти влияе добре и коя не.

А тренировката (пак оттук прочетох и научих) ... http://www.bb-team.org/workout/1388_lesna-programa-za-otslabvashti-dami

В момента се опитвам да се доближа до началото на спазването й и първият й истински изпълнен ден е вече налице при мен. Ако отслабваш, момчетата във форума ме посъветваха мен, че освен кардио, трябва да прибавиш и малко тежести, но това по-натам, като те остави мускулната треска първите 2 дена. :D

И понеже не съм толкова напред, очаквам някой да ме поправи, ако греша в своето изградено мнение! :)

П.П.: Бързите резултати са трудна работа... Моят таргет е за 7 месеца да сваля 10 килограма. Бъди реалистична и не се насилвай! :)

Мнението беше редактирано от Николета Николова на 08.01.16 16:29.

казано от Яница Маринова на 08.01.16, 10:52:

Здравейте,
Аз съм една 20-годишна девойка, желаеща да направи малко промени с тялото си, разбира се, с тази цел аз самата да се чувствам по-добре. Желанието ми е, ако е възможно някой да ми изготви програма и хранителен режим, за да бъдат резултатите на лице по-бързо.

Здравей!

Няма кой да ти изготви програма наготово, а и по-полезно за теб ще бъде сама да почнеш да четеш повече по темата, да мислиш, да се опиташ да си съставяш меню, да питаш. :)

В сайта има предостатъчно информация - разгледай разделите за Хранене и Тренировки (горе вдясно), ако трябва си направи дневник във форума.

Както ти казаха вече, хранителният режим е нещо индивидуално и за да се дадат някакви насоки, е редно да си по-подробна. Следвай съветите от тази тема.

И да, желанието за бързи резултати не бива да е водещо. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1