24.01.06
18:36
Според вас кога е най-подходящо да измерваме килограмите си ?Имам предвид кога теглото,което показва кантара е реалното.
24.01.06
18:38
Сутрин, след ставане.
24.01.06
18:40
на гладно и да си ходила до тоалетна преди това :lol:
24.01.06
19:50
ми ако кантара ти е верен, винаги показва реалното тегло :)
по принцип сутрин си най-лек...
KOBRETI съгласна съм с това,което казваш,но през деня когато си се нахранил храната се намира все още в теб и не е изхвърлена.Не мислиш ли,че тя ни придава допълнителна тежест и това е лъжливо тегло?Защото сутрин като се изтегля тежа 53,5 , а към обед съм към 55.И се чудя колко тежа в действителност.
ами тежиш 53.5
наи добре се мери по едно и също време и
гледаи да не се вмниачиш защото е голяма краста
наи добре се мери един път на седмица и само сътрин
защото понякога получаваш психологически срив
днес си 53кг а утре 54кг и ти става гадно точно
така от диета се отказват повечето жени
iunga,напьлно си прав за крастата.при мен е така в момента и трябва да се отуча от това.Всеки ден по 2-3 пьти се тегля,което не е нормлано.и аз какво очаквам от това не знам(както сзм 54 кг за 5 часа да сваля още 3 например):)
iunga аз ще изкукам,ако се тегля един път в седмицата.не е нормално за мен и не се отказвам толкова лесно,въпреки че не един път ми е минавало през главата да ида да си купя един голям шоколад и да си го изям,а пък майната им на килограмите.Но пък после ще се чувствам виновна.И храната вече не е най-важното за мен.Това е само една глезотия!
25.01.06
13:36
На мен ми се е случвало за 1 ден да има разлика 2-3кг ама не се отчайвам, даже така са замислям повече дали ям и тренирам правилно.
Ае успех!!
Нормално е на ден да ви бягат 4-5 килограма. Все пак вие се храните, пиете... Аз лично съм забравил за кантара. Най-добре да не се теглите толкова често. Всеки изглежда различно независимо от килограмите. Един 80 кг може да изглежда много по различно от друг, който е със същото тегло. Предпочитам огледалото, а и като наддам някое друго килце отгоре организма ми се чуства по различно. Това е “сигнал” който е от самия организъм а не от кантара
Нормално е на ден да ви бягат 4-5 килограма. Все пак вие се храните, пиете... Аз лично съм забравил за кантара. Най-добре да не се теглите толкова често. Всеки изглежда различно независимо от килограмите. Един 80 кг може да изглежда много по различно от друг, който е със същото тегло. Предпочитам огледалото, а и като наддам някое друго килце отгоре организма ми се чуства по различно. Това е “сигнал” който е от самия организъм а не от кантара