Бягане след лостове

14.01.16
22:20

Здравейте на 15 години съм тренировките ми всякакви обрати поемаха но накрая си казах че ще правя само стрийт фитнес.. прочетох тонове статии за всякакви работи и доста взех да ги разбирам нещата. Остана само малко да закоравея защото колкото и да знам така и не започнах да тренирам както трябва... И така няма да можете да ме разубедите, знам че сега ми е перфектното време за тежести и така нататък но просто не ми харесва чара на фитнес залите и всичко в тях по ми харесва насред природата. ;D Не ми пречи че е зима четох в една статия че не е лошо да се тренира на малко по студеничко. Много съм кльощав и по едно време бях започнал да тренирам фитнес даде някакъв резултат и сега имам горе долу по нещо и така вчера ми хрумна една идея! Ще бъда честен по принцип искам да го правя за релеф, сила и разнообразие, разпускане и да не ми е толкова скучен деня :D И така бях чел че след тренировка на лостове е добре да се направи кардио 20 минути за да се изчисти всяка останала мазнина и така ставало релеф(не че аз имам изобщо някаква мазнина подкожна ама нищо все пак едва ли ще ми навреди :D ). Знам ще кажете качи малко маса и вечното ХРАНИ СЕ, ЯЖ ПОВЕЧЕ, еми познайте вече съм ги чел тези работи така, ако ще пишете това моля спестете :)  и така реших веднага след тренировката да ходя в гората точно до лостовете да бягам 20мин. Вярно е ще тренирам в студа но не ми се ходи в фитнеса на малкото ми градче защото не ми се дава по 2.50 само защото ще ползвам лоста и успоредките :D И така, мислите ли че идеята е добра ?

Темата беше редактирана от Georgi Stoyanov на 14.01.16 22:21.

След като решенията са взети и не можем да те разубедим - за какво да говорим?

14.01.16
22:35

казано от Кольо Пияндето на 14.01.16, 22:33:

След като решенията са взети и не можем да те разубедим - за какво да говорим?

Имах предвид че не може да ме разубедите да започна да тренирам въ фитнес зала. Въпросът ми е дали като цяло ви харесва самата идея след лостовете да правя 20 мин бягане въпреки че целта ми не е да свалям килограми :)

Тичай след тренировка, проблем няма.
Дали ще има ефект? Да, ще има - в общ кондиционен и здравословен план.

Ако си чел материали, в които се говори за ‘тренировки за релеф’ - не е лошо да се ориентираш към по-надеждна информация. За какъв релеф говориш изобщо, след като мускулната ти маса е скромна?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.01.16 22:46.

14.01.16
22:58

казано от Кольо Пияндето на 14.01.16, 22:41:

Тичай след тренировка, проблем няма.
Дали ще има ефект? Да, ще има - в общ кондиционен и здравословен план.

Ако си чел материали, в които се говори за ‘тренировки за релеф’ - не е лошо да се ориентираш към по-надеждна информация. За какъв релеф говориш изобщо, след като мускулната ти маса е скромна?

Еми по принцип по този начин  и след като примам протеин не би ли било възможно изграждането на мускулна маса и релеф да върви успоредно едно с друго... би трябвало да стане ? :D

казано от Georgi Stoyanov на 14.01.16, 22:58:

... би трябвало да стане ? :D

Спестявам, защото вече си чел:

казано от Georgi Stoyanov на 14.01.16, 22:20:

...еми познайте вече съм ги чел тези работи така, ако ще пишете това моля спестете...

Странно... много си чел, пък не стават нещата някак...

14.01.16
23:10

казано от Кольо Пияндето на 14.01.16, 23:05:

казано от Georgi Stoyanov на 14.01.16, 22:58:

... би трябвало да стане ? :D

Спестявам, защото вече си чел:

...еми познайте вече съм ги чел тези работи така, ако ще пишете това моля спестете...

Странно... много си чел, пък не стават нещата някак...

оффф човек не ти ли писна бе... един път не си дал нормален отговор от край време на всяка тема...добре остроумен си всичко не може ли просто да дадеш нормален отговор...ама както искаш

Carbohydrate

15.01.16
06:57

Прави си кардиото, изобщо няма да ти пречи, даже наобратно.

казано от Georgi Stoyanov на 14.01.16, 23:10:

оффф човек не ти ли писна бе... един път не си дал нормален отговор от край време на всяка тема...добре остроумен си всичко не може ли просто да дадеш нормален отговор...ама както искаш

Прав си - писнало ми е...
Писнало ми е да пиша едни и същи неща, които са написани многократно и от други. Писнало ми е да давам посока за размисъл и информиране, а хората да не искат дори да се замислят над казаното от мен, чакайки готови рецепти. Писнало ми е да се надприказвам с хора, които са убедени в компетенцията си и всъщност не искат мнения или съвет, а одобрение. Трогнат съм, че си обърнал внимание на всичките ми почти 12 000 мнения, за да прецениш полезността им - това са ми възможностите. Тръгнал си за релеф - той минава преди всичко през адекватно хранене, не толкова през някакви строго специфични и секретни тренировки - как да ти го обясня това? Как да ти обясня, че ако храненето ти не е на нужното ниво няма да имаш какво да покажеш с този релеф? Ето - ти тези работи си ги чел, значи нямам какво повече да ти кажа.

Нормален отговор определено съм ти дал - тичай, ще ти се отрази добре.
Кратко и ясно.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 15.01.16 09:09.

прочетох тонове статии за всякакви работи и доста взех да ги разбирам нещата.

И още 5 пъти по толкова да четеш, пак няма да е достатъчно, за да ги разбираш доста нещата. Не става само с четене, а с подбор на източниците, с години практика и с още повече четене. И пак не е гаранция, че ще започнеш да ги разбираш.
Никой няма да се опита да те разубеди да не тренираш на лостовете. На 15 си, чудесно начало с упражнения на лостове, собствено тегло, тренировки навън.
Но разсъжденията ти в първия пост говорят колко много още имаш да четеш, защото горенето на мазнини не зависи от това дали ще имаш 20 мин кардио след лостовете или не. Можеш да направиш релеф и без това кардио. Така че продължавай да четеш.

Няма да ти навреди иначе да правиш кардио, нали това питаш.

И не реагирай така наперено, защото получаваш адектватни отговори на въпросите си. Никой не ти мисли лошото и не се прави на интересен, но ти тръгваш с тупането в гърдите, че много ги разбираш нещата.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 15.01.16 12:07.

казано от Кольо Пияндето на 15.01.16, 08:13:

казано от Georgi Stoyanov на 14.01.16, 23:10:

Прав си - писнало ми е...
Писнало ми е да пиша едни и същи неща, които са написани многократно и от други. Писнало ми е да давам посока за размисъл и информиране, а хората да не искат дори да се замислят над казаното от мен, чакайки готови рецепти. Писнало ми е да се надприказвам с хора, които са убедени в компетенцията си и всъщност не искат мнения или съвет, а одобрение. Трогнат съм, че си обърнал внимание на всичките ми почти 12 000 мнения, за да прецениш полезността им - това са ми възможностите. Тръгнал си за релеф - той минава преди всичко през адекватно хранене, не толкова през някакви строго специфични и секретни тренировки - как да ти го обясня това? Как да ти обясня, че ако храненето ти не е на нужното ниво няма да имаш какво да покажеш с този релеф? Ето - ти тези работи си ги чел, значи нямам какво повече да ти кажа.

Нормален отговор определено съм ти дал - тичай, ще ти се отрази добре.
Кратко и ясно.

Не ти е писнало и няма да ти писне, защото си некомпетентен да даваш адекватни мнения. Това, че пишеш грамотно и имаш някакви знания не означава абсолютно нищо, защото подхода ти към хората е като този на ядосана застаряваща чиновничка. Всеки един случай е сам за себе си и това, че деня ти е крив не значи, че трябва да подхождаш с пренебрежение към човека, който задава въпрос. Момчето е на 15 г, прочело някакъв материал, попаднал му Бог знае откъде, нашия му ръси изрази като “строго специфични тренировки”, “общ кондиционен и здравословен план” и вместо да му обясни, че това, което е прочело може и да не е вярно, той му се заяжда. Тези 12000 мнения са изпъстрени със същия дървеняшки подход и със съжаление казвам, че едва ли са помогнали на някого в този форум, вероятно повече са навредили. Като ти е писнало, по-добре не пиши нищо и се придържай към модерацията, за това ти се плаща.

По темата - да, добра идея е - полезно е за цялото тяло, разтоварващо е, свалят се мазнини, макар че щом си кльощав наблягай повече на силовите упражнения, тичането да ти е за удоволствие.

Иван Илиев, виждаме нивото на твоята компетенция.
Ако обичаш - не си в позиция да ме съветваш как да изразявам мнението си. Видимо не си наясно и с трудово-правните ми отношения с bb-team, та не е лошо и по тези въпроси да не се изказваш наизуст.

P.S. Благодаря ти, че обясни на момчето това, което аз егоистично не съм разказал. С това ти ставаш по-полезен от мен, определено. :) Благодаря и на теб за отделеното време да прочетеш всички мои мнения.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.01.16 11:50.

казано от Кольо Пияндето на 19.01.16, 10:58:

Ако обичаш - не си в позиция да ме съветваш как да изразявам мнението си. Видимо не си наясно и с трудово-правните ми отношения с bb-team, та не е лошо и по тези въпроси да не се изказваш наизуст.

P.S. Благодаря ти, че обясни на момчето това, което аз егоистично не съм разказал. С това ти ставаш по-полезен от мен, определено. :) Благодаря и на теб за отделеното време да прочетеш всички мои мнения.

Не виждам защо да не съм в такава позиция? Форумът е точно за това, а дали ще вземеш съвета ми предвид си е твоя работа.

Изобщо не съм наясно с трудовоправните ти взаимоотношения, и за голямо мое щастие не съм чел всичките ти мнения. Просто ми е направил впечатление стилът ти на писане през времето, по-точно, че е характерен с безочливост, изпълнен с неуместна заядливост и напълно несъобразен с въпросите, които се обсъждат, както и с хората, които ги задават. Приятелски ти го споменавам, защото едва ли само аз го забелязвам. :) И дотук приключвам, защото не е по темата.

Мнението беше редактирано от Иван Илиев на 20.01.16 19:50.

казано от Иван Илиев на 20.01.16, 19:49:

Не виждам защо да не съм в такава позиция?

Поради каква причина имаш права да изискваш нещо, свързано със стила на моите мнения?

Форумът е точно за това, а дали ще вземеш съвета ми предвид си е твоя работа.

Именно - всеки изразява виждането си така, както смята за редно, стига да не е в противоречие на поставените рамки (Добрия тон и Правилата на форума). Взимането на мнение под внимание е нещо съвсем друго.

Изобщо не съм наясно с трудовоправните ти взаимоотношения...

Значи е редно първо да мислиш, а после да говориш.
Иначе е малко... забавно.

...за голямо мое щастие не съм чел всичките ти мнения.

Значи е разумно да не генерализираш и обобщаваш на едро.
Иначе и това става забавно.

Просто ми е направил впечатление стилът ти на писане през времето, по-точно, че е характерен с безочливост, изпълнен с неуместна заядливост и напълно несъобразен с въпросите, които се обсъждат, както и с хората, които ги задават. Приятелски ти го споменавам, защото едва ли само аз го забелязвам. :)

Чудесно, записах си, благодаря. Ще преценя дали да се съобразя някога.
Това, че не успяваш да четеш между редовете на мненията ми, изобщо не го смятам за мой проблем.

В следващите години очаквам от теб изключителна активност и 100%-ова ефективност в раздел Често Задавани Въпроси - така ще навреш в миша дупка безочливия заядливец Кольо Пияндето веднъж и завинаги. Не очаквам да разбереш какво искам да кажа всъщност...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.01.16 20:07.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1