Изчистване на последните мазнини и изграждане на мечтано тяло

Темата е заключена.

20.01.16
19:56

Здравейте :) Искам да ви попитам как се премахват последните мазнини от долната част на корема?
*Горната част на корема ми е изчистена, а долната стои като бирено коремче, колкото и да е малко, е грозно.
Мисля да спазвам нвд, но много трудно се приемат само 47г въглехидрати. Тренирам 4 пъти в седмицата, като от скоро, след силова тренировка, правя и 15-20мин. тичане на пътека.
Приемам всякакви съвети и мнения :)
мерки: 14г../168см/47-48кг

Темата беше редактирана от Mishel на 07.09.16 19:26.

20.01.16
22:37

Яж,Здраво,тренирай и не се занимавай с глупости.Ти,тепърва ще растеж ,да се лишаваш от храна може само да ти навреди.

Мнението беше редактирано от Мартин Киров на 20.01.16 22:50.

20.01.16
22:59

на 14г не ти трябва НВД, а още по-малко трябва да се притесняваш за преси/плочки и тн.

пп: а и съм 90% сигурен, че в момента гладуваш

Здравей, Лидия.

Подкрепям изцяло rush. Би било хубаво, ако ни споделиш как се храниш. :)

Това дневник ли ще бъде?

21.01.16
06:30

Благодаря ви за отговорите :) Не гладувам :) Имала съм периоди в които съм гладувала и наистина не искам да говоря за тях *момичешки лудости, лоша работа*. В момента смятам калориите си с калкулатор на телефона си *орентировъчно, не меря всичко до грам*. В менюто ми преобладават кисело мляко *ям много, може да стигна по 4-5кофички дневно*, яйца бъркани без мазнина *в момента от 2 дни ги спрях развих алергия*, меса, зеленчуци, пълн. хляб, тук-там някой боклук *опитвам се да изчистя*, обожавам плодове, но сега с тази диета гледам да ги ограничавам, ям картофи, ориз, след всяка тренировка пия протеин и тн.тн.
От 5м. се занимавам с фитнес. Когато почнах бях 42-43кг :о преди това даже бях по-малко, към 39 *ужас*. Ужасни периоди на лишения, ужаси и вманячавания. Започнах да се храня с каквото искам, когато искам и за 3-4м. с малки тренировки вкъщи *90дневното предизвикателство на Руми, ниво2* качих 3-4кг. След това започнах да се осъзнавам още повече, започнах фитнес и сега тренирам и ми харесва.
КБ ми е около 1800-1900ккал, а сега искам да поддържам по 1500ккал някъде, но доста често ги превишавам. Няма нищо, всичко с времето си, не изпадам с някакви вманячения отново, просто от качването на кг *защото има и мазнинки :) * имам малко коремче и малко целулит. Опитвам се колкото е възможно да ги изчистя, та за това искам вашето мнение.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1