Нищо не зимам - ще стане ли работата ?

25.01.06
15:58

Здравейте на всички . Имам един лично за мен болен въпрос - а именно може ли да стане нещо наистина значително без протеин . На фитнес ходя вече почти година и през цялото време ям овес , а сега започнах и яйца (5 на ден) - и извара (около 250гр на ден) и сам доволен от резултата . Та Въпроса ми е да продължавам ли така или да зимам някав протеин ББ
Между другото наще са твърде против протеина (щото викат че бил вреден :? ). Ще сам благодарен ако ми отговорите

25.01.06
17:10

1. Можеш да постигнеш доста добри резултати без хранителни добавки.

2. Все пак с протеин ще е по-лесно и няма нищо лошо да си вземеш.

3. Протеина на прах е напълно безвреден.

25.01.06
17:26

Всеки ден има тема, в която някой казва, че протеина е вреден. Не го зимайте тогава ама не на занимавайте и със супер мнението си.
Яж здраво и сам виждаш, че има резултат.

25.01.06
18:01

Ами сам си си отговорил щом растеш нали виждаш че може

25.01.06
23:39

е поне не си сам и при мене е абсолютно същото и аз ям яко я`ица и пиле и риба но и доста свинско и имам определено доста голям ефект досега но ако беше и с протеин ехеее.
все пак ако успееш да навиеш вашите ми кажи как става да пробвам и аз :wink:  :wink:  :wink:
между другото пробвай след тренировка поне 2 чаени чаши прясно мляко с мед ако можеш и повече  мисля че се отразява добре и много ободрява.

SI

26.01.06
04:49

Определено може, аз тренирам вече 1 година без да съм взимал добавки, но се храня доста сериозно. Мога да ти кажа, че резултат има.

26.01.06
10:28

...

Мнението беше редактирано от BOR на 08.10.13 08:45.

02.02.06
22:57

Естествено,че може да се постигне добре развито и хармонично тяло без добавки и химия.Никой не е казал,че е задължително да се ползват,просто в модерни времена с цялата тая химия,хората не знаят кви ги вършат...Хапвай повече и бъди редовен и всичко ше си дойде както си му е реда.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1