24.01.16
22:24
Имам един проблем... Качих около 7 килограма от половин година насам, но се опасявам, че от 2-3 месеца повечето се качва само в корема. Проблемът е, че започна да се оформя като бирено коремче (а съм само 70 килограма), а не се вижда да съм пораснал на мускул... И когато почна уж да “чистя” корема - демек ям по-малко сладко, повече кардио (и ям същото количество протеин и въглехидрат, разбира се), падам само на мускулна маса, а коремът си остава такъв, какъвто си е бил. Мога да дам пример, че преди ръката ми беше 33,5 студена на 67 килограма, почнах да “чистя” и когато бях 65 килограма, вече ми беше 32 студена, а коремът се беше изчистил много малко, а в момента съм 70 килограма и пак съм с 33,5 ръка. Надявам се тук да ми помогнете да измисля начин да не падам на мускул, но да изчистя корема, защото ако пак почна да чистя по моя стар начин и накрая ще стана на 67 килограма с 32 ръка...
Благодаря предварително на всички и съжалявам, че пускам нова тема, но не намерих напълно сходна с моя проблем...
24.01.16
23:49
Спазваш ли хранителен режим ?
Мнението беше редактирано от Krasen Georgiev на 25.01.16 11:58.
От ръката най-вероятно не си свалил мускул, а мазнина. Започни да спазваш хранителен режим, както когато качваш, така и като сваляш.