Я да видим какво ще стане след 3 месеца

Темата е заключена.

25.01.16
18:41

Здравейте на всички! Казвам се Тихомир от Русе. Стартирам моя дневник с идеята един вид да се мотивирам относно моя прогрес, както и да се опитам да мотивирам други хора, че всичко е възможно стига да си отдаден и постоянен. Ето и малко мерки:
Ръст: 184см
Тегло 95кг.
Шия 39см.
Гръден кош вдишал 111см.
Гръден кош издишал 108см.
Талия стегната 109см.
Талия отпусната 110см.
Ханш 110см.
Бедра 88см.
Прасци 41см.

Храната ще я публикувам всеки ден. Всичко по нея е измерено по калкулатор за дневни калории и дневен прием на въглехидрати, мазнини и протеини.
Относно тренировъчния режим правя 1 ден кардио, 1 ден кръгова тренировка.
Кръговата включва:
1. лежанка 2х8повторения
2.флайс 3х12повторения
3.вертикален скрипец 2х12повторения
4.хоризонтален скрипец 3х8повторения
5.Рамене 3х12повторения
6.Кикбек 2х12повторения
7.Трицепсово разгъване с щанга 3х12повторения
8.бицепс лост 2х12повторения
9.бицепсово разгъване скрипец 3х12повторения
10.Бедрено сгъване и после разгъване и 2-те по 3х12 повторения
11.калф машина 3х12повторения
12.Корем 3х15повторения
Целта ми е да отслабна с 10-12кг. и да махна дооста сантиметри от гръдния кош и ханша.
Хранителня режим както и тренировките ще траят 3 месеца след това ще обобщя резултатите и ще си направя изводите от това.

Струва ми се че няма достатъчно тренировка за крака в тази кръгова тренировка. Според мен почни със 6-8 упражнения. Не знам дали ще можеш със 12 упражнения да направиш един кръг преди да ти се иска да си извадш сърцето и да го метнеш през прозореца... Имай предвид че между упражненията се прави най-много 1 мин почивка. 3 месеца също са малко. Трябва да си промениш начина на хранене завинаги, ако искаш да запазиш резултата и да го подобряваш. Успех!

Бих махнал изолираните упражнения за гърди, бицепс, трицепс, рамо!

Бих сложил при теб:
- клек, ако е тежък почни с пудовка 20кг, или без нищо.
- лицеви опори
- бърпита
- кофички
- набирания, ако са трудни - обратни лицеви опори.
- хвърляне на лост 20кг към тавана за Видео на упражнението от профила ми (за рамо е супер)

След тренировка задължително разтягане на основните групи. Прочети в нета или помоли да ти покажат.

Мнението беше редактирано от Любомир Тошев на 25.01.16 19:22.

25.01.16
19:59

Здравей. Упражненията за крака съм ги намалил понеже имам проблем с лявото коляно. Упражненията, които правя по точно за крака са бедрено разтваряне и бедрено сгъване, а бедрено сгъване/разгъване го пропускам, заради това, че коляното ми е скапано...По този повод избягвам и клековете. Относно изолираните упражнения ги правя, защото при тези които си споменал някой правя по 2-3 други въобще не мога(набиране, кофички). За разтягане след тренировка започнах да чета наскоро, че е изключително важно както след мускулна тренировка, така и след кардио. Със сигурност ще го включа в трен. режим.

26.01.16
15:21

Остави тия флайсове, бедрени разтваряния, калф машини и по две упражнения за бицепс и трицепс, както и високите повторения - нито ти трябват, нито има смисъл от тях. Направи си една кръгова схема с многоставни движения в ниски(до 5) повторения, пак ако ще и да са на машини и скрипци само и действай по нея.
Какъвто и проблем да имаш с коляното, освен ако не е гонартроза или липсваща патела, няма никаква трудност да тренираш крака и особено пък да клякаш, стига само да се научиш да го правиш правилно, а това е може би най-естественото движение за човека.
За три месеца може да постигнеш и много, а може и нищо и всичко зависи само от теб и от подхода, на който ще заложиш.

26.01.16
22:33

Здравейте. Ето как мина първия ден от към храна.
Вторник 26.01.2016
    Закуска(веднага след ставане)
190гр. кисело мляко
70гр. овесени ядки
1 цяло+ 2 белтъка яйца

3 часа след закуската

пилешко филе 80гр
маслини 40гр.
100-200гр. салата(зеле, маруля, морков)

1 час и ½ след  след това
ТРЕНИРОВКА

30-40 мин. след тренировка
пилешко бяло месо, печено-130гр.
70гр. маслини
кафяв ориз 200гр. (около 30гр. е суров)
200гр. салата
      2-3 часа след това
80гр. извара+2 цели яйца
40гр. маслини
200гр. салата

2-3 часа след това
40гр. ядки
ябълки-170гр.

От към тренировка изпълнявах кръговата програма.

27.01.16
21:38

Днеска бая се поизпотих. Cardio day.
30 мин. крос тренажор
10 мин. велоергометър
15 мин. бягане на пътека 8,5км
От към храна:
• Сряда 27.01.2016
      Закуска(веднага след ставане)
75гр. извара
1 сварено яйце
80гр. маслини
Хляб (Вита) Баланс - пшеничен - пълнозърнест  120гр.

3 часа след закуската

Пилешко месо 80гр.
зехтин – 3гр. (40гр. маслини)
100-200гр. салата

1 час и ½ след  след това
ТРЕНИРОВКА

30-40 мин. след тренировка
160гр. извара + 50гр. месо
зехтин 6гр. (70гр. маслини)
варени картофи без сол 260 гр.
100-200гр. салата

2-3 часа след това
пилешко филе 140гр.
маслини 40гр.
100-200 салата

2-3 часа след това
ядки 40гр.
ябълка 170гр.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1