12.07.04
04:09
“Понякога вървя и мисля,понякога просто си вървя”,гениално възкликва Дзен.Та аз един ден така случайно вървях и си мислех.За това,че във форума влизат много хора,търсещи бърза информация,която да им е полезна,за да постигнат нещо в залата.Влизат и хора,които разбират и “разбират”:единият предложил едно,другия-друго,третия гледа да измисли трето,за да стане интересен :) .Тук в сайта има статии на професионалисти,но мисля,че са много малко и недостатъчни.Това,което измислих е:защо не всеки от нас,ако разполага със списания вкъщи,книги,нещо от английски език,да не седне и да понапише някоя статийка,която повярвайте,ще е нещо много ценно.Аз лично вкъщи имам нещо като колекцийка от списания “Мускули и фитнес” и ако има тази възможност,направете една секция във форума ”Статии”,където всеки да пише за другите по нещо,което ще бъде много полезно.Аз примерно написах вече една статия “Засилете хвата” и ако бъде изпълнено моето искане,ще продължавам да пиша.Храни,диети,упражнения,интервюта с културисти,състезания...Всичко!Само кажете.Надявам се молбата ми да бъде уважена.
12.07.04
05:39
Идеята е чудесна, само да допълня, че вече съм я приложил до известна степен, но все още не е постигнала голямо развитие. Разделът няма да бъде само във форума, а в самия сайт, като от тук ще има връзки към различните материали. Но няма никакъв проблем - пращайте статии, ние ще ги публикуваме, като изрично запазваме авторското право.
Статиите си изпращайте на адрес: info@bb-team.org. Също така пишете име, псевдоним или нещо, което да служи като представяне пред обществото.
Дерзайте! :)
12.07.04
07:43
И аз вече пляснах 2-1.Кръгова тренировка за 25мин. и 2.Свободният ден.Предлагам обаче статиите да са от по интересните щото статии и статии колкото щеш.
Абе то хубаво това, ама според мен 90% от хората, които влизат тук са си купили мускули и фитнес или олимп, според мен копирането на статии от списания не е най-доброто, пък и всеки има достъп до тях. В залата ми са просто купища от такива списания. Виж извадки от книги или нещо интересно в нета ще е по-стойностно.
Лесно, псувай ме сега :D
Сьгласен сьм с гоча че всеки който влиза вьв форума следи тези статиив списанията.Аз лично сьм привьрженик на това всеки да описва личния си опит и просто да се получава обмяна на такьв
12.07.04
15:33
i taka da e pak she e po udobno sedne6 si na PC i vijdash zaglaviqta i 4ete6 a ne da se rovish iz starite prashlqsali spisaniq da tursish koe kade to4no be6e….? :roll:
az sam za ideqta da se slagat statii :wink:
12.07.04
15:35
Ама той сайта още от самото начало трябваше да е нещо като ezine. Сигурен съм, че досега щеше да има 10 пъти повече статии от различни хора и коментари по тях.
12.07.04
16:32
Еи миле като ги имаш аз за какво трябваше да поствам кръговата тренировка за тебе :roll: !?
Лесно аз изобщо не сьм против идеята,това за крьговата беше супер което пусна ,защото не всичко помня което чета.Все пак имам доста броеве,та и почти всички ги раздадох и вече ми се бьркат движенията от информация.Та мисьлта ми беше да се използва колкото може повече личният опит на всеки.АЗ да взема нещо от тебе ,ти от мене и т.н.Дано ме разбрахте правилно :wink:
Има липса на статии в сайта. Човек очаква като влезе след седмица-две да види нещо ново, иначе какъв е смисъла - изчиташ и забравяш за сайта.
Аз сам за идеята, но все пак трябва да има някаква цедка, иначе всеки ще вземе да пише каквото му падне.
12.07.04
20:18
идеята е много добра и по-точно раздел във форума
най-добрия вариант е ако тези които знаят английски /сред тях скромната ми особа/, немски /сигурно Математик поназнайва малко щом учи в Немско :D /, руски и т.н. превеждат някаква информация от интернет или някакво оригинално списание. Те и книгите не са чак толкова много. Ако се направи отделен раздел библиотека е добре да се групира по теми и подтеми за да може да знаеш къде да търсиш за травма на глезена /не дай се боже/, смятане на въглехидрати при НВД и т.н.
12.07.04
21:04
Pars не ми е проблем да преведа някоя книга от английски(и скромен)
но просто не знам това с преводите губи много време и едва ли всички които могат да преведат качествено нещо ще го имат. :cry:
12.07.04
22:03
И само едно допълнение към предложението:примерно всяка статия ще може да се коментира,ще има и вот за статията,гласуване за най-добра статия и такива разни джаджи :) .Мисля,че ще се получи страхотно,а пък и ще ни се разнообрази малко животеца :) . П.П.САКС,ти ако знаеш PHP защо не се заемеш да понаправиш форума,ако искаш и помощ ще се потрудим много хора.
12.07.04
22:04
Няма друг форум в бг с такава идея.............що да не сме пионери!
12.07.04
22:14
лесно,мани мани направо от нямане на работа акъла ми кво може да измисли за първи път осъзнах.Ама долавям голяма завист у теб,че не ти дойде на ум първо на теб тази идея.А? :lol: Блъскаш ли глава в клавиатурата от яд? :) ае майтапа да става.
12.07.04
22:23
Е че как,погледни от ляво на поста ми как се ядосвам:)
13.07.04
08:34
Идеята за ezine е добра, но за съжаление само на половина. Нарочно не искам да изпадам в подробности защо е трудна за изпълнение именно в подобен план и в подобна област.
Радва ме фактът, че много от вас имат свежи идеи за този сайт, които може да бъдат приложени, просто искам да вметна че повечето от тях вече са в някаква фаза на изпълнение.
Преди всичко нека приемем, че този форум е за дискусии, но нека не преместваме множество от функциите в сайта във форума, тъй като второто е част от първото, а не обратно.
Ако някой от вас беше забелязал, дълго време в раздел статии стоя един текст, който представяше идеята за подобен вид материали - от читателите. Идеята е била факт.
От сега нататък ако някой от вас има конкретна идея за развитие, нека я предложи както се следва. Във форума е хубаво тя да бъде дискутирана, но нека получа писмо от дадения човек, в което тази идея да бъде подробно описана, като включва всички аспекти, дори и каква може да е функцията на идеолога. Така вече това писмо ще може да се прегледа и от други хора, които имат участие и да се развие дадено нещо.
Поздрави!