Избор на "фитнес" часовник

26.01.16
09:47

Здравейте,
колебая се между нещо на Vivofit (vivosmart да речем), Razer Nabu Watch и този кикстартър:
https://www.kickstarter.com/projects/926317790/actrek-the-worlds-first-smart-fitness-solution

Някой изпробвал ли е джаджата на Razer? Знам, че тук има доста фенове на Vivofit, но все пак да попитам.
Ако имате някакви други предложения или препоръки, също ще се радвам.

Според ден!

Кои функции на този тип часовници са с по-висок приоритет за теб?

26.01.16
12:36

казано от Кольо Пияндето на 26.01.16, 09:59:

Кои функции на този тип часовници са с по-висок приоритет за теб?

Не държа на измерването на пулса. Като цяло батерията да държи повечко, измерване на изминато разстояние и прочее...

Като цяло нямам точен приоритет - да кажем, непременно искам да ми брой завъртанията на педала на колелото с абсолютна точност.

Като цялостно качество - като изключим пулса, той не ме интересува особено.

казано от Emil Filipov на 26.01.16, 12:36:

Като цяло нямам точен приоритет - да кажем, непременно искам да ми брой завъртанията на педала на колелото с абсолютна точност.

За тази цел е хубаво да провериш кои модели имат функция за измерване на такъв тип активност. Крачкомеренето дава грешки в общия случай. По принцип, Edge е такъв продукт, но е различен ценови клас.

26.01.16
13:14

казано от Димитър Михайлов на 26.01.16, 12:48:

казано от Emil Filipov на 26.01.16, 12:36:

За тази цел е хубаво да провериш кои модели имат функция за измерване на такъв тип активност. Крачкомеренето дава грешки в общия случай. По принцип, Edge е такъв продукт, но е различен ценови клас.

Ясно, благодаря!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1