23.01.06
22:31
Моят проблем е подобен като на тоя пич от тая тема - > http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=12142
Само ,че малко противоположен.Искам да спра да раста.
ДА - ще ми кажете ,че съм луд и ,че..неможе да стане..да се оставя и да порасна колкото ми е заложено генетично ,но аз наистина искам по някъв начин да забавя или спра разтежа.
15 години - 186см - 81 кг.
Как ще стане тая работа без препарати и разни лекарства,хапчета и химий.
Ако въобще има начин ;-)
23.01.06
22:35
[quote author=“kickboxer4o”]Моят проблем е подобен като на тоя пич от тая тема - > http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=12142
ДА - ще ми кажете ,че съм луд и ,че..неможе да стане..да се оставя и да порасна колкото ми е заложено генетично ,но аз наистина искам по някъв начин да забавя или спра разтежа.
Ако въобще има начин ;-)
Няма начин. Някои смятат, че когато тренират фитнес и им се забавял растежа, но едвали ще стане... :roll:
23.01.06
22:55
[quote author=“kickboxer4o”]Моят проблем е подобен като на тоя пич от тая тема - > http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=12142
Ако въобще има начин ;-)
стига глупости. сега кат си на 15 може да мислиш така, но ще видиш после, че не е лошо да си висок. не си го помисляй това спиране на разтежа много е безсмислено
23.01.06
23:59
Доста е вероятно да продължиш да растеш, но не се притеснявай. Не е лошо да си висок. Важното е да натрупаш мускулна маса. :D Споко
24.01.06
00:26
тии луд ли си:), ако искаш да се “набиеш” прави тяги и клекове, така най-бързо ще увеличиш хормона на растежа и тестостерона, и освен че може да забавят растежа основното е че по-лесно ще качваш маса
[quote author=“Infernaloverkill”]тии луд ли си:), ако искаш да се “набиеш” прави тяги и клекове, така най-бързо ще увеличиш хормона на растежа и тестостерона, и освен че може да забавят растежа основното е че по-лесно ще качваш маса
От тия “набиванки” най много да си увредиш гръбначния стълб.Богава освен висок,ще си и превит на кълбо и няма да можеш да вдигаш тежко,постоянно ще имаш болки в кръста.Расти си там и толкова.И аз искам да порастна,ма не може.
26.01.06
12:40
не бе, нямах предвид да се изхвърля с непосилни тежести, просто да прави повече тия упражнения, щото по принцип са мн хубави:)
грешно ме разбрахте
Ееей хич да не си си помислил да спираш да растеж! Аз вече на 21г се надявам още малко да порастна (сега съм 183-4 санта)! Да си висок е яко! Може и да не станеш мр. Олимпия, ама е много по-яко отколкото да си нисък!
за добро или лошо тук си прав.А иначе мисля че може да се “изкопчат” няколко сантиметра ама само толкова :wink:
27.02.06
19:11
Пичове разберете : Жлезата която отделя хормона на растежа е хипофизната намира се някаде в гушата нз къде точно.С течение на времето тя спира да отделя растежни хормони.Това дали дигаш тежко или не тренираш нищо няма нищо общо.
27.02.06
19:15
[quote author=“Nask0`”]Пичове разберете : Жлезата която отделя хормона на растежа е хипофизната намира се някаде в гушата нз къде точно.С течение на времето тя спира да отделя растежни хормони.Това дали дигаш тежко или не тренираш нищо няма нищо общо.
Off : намира се в мозъка, моста м/у двете полукълба