Разтеж

KI

23.01.06
22:31

Моят проблем е подобен като на тоя пич от тая тема - > http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=12142

Само ,че малко противоположен.Искам да спра да раста.
ДА - ще ми кажете ,че съм луд и ,че..неможе да стане..да се оставя и да порасна колкото ми е заложено генетично ,но аз наистина искам по някъв начин да забавя или спра разтежа.
15 години - 186см - 81 кг.
Как ще стане тая работа без препарати и разни лекарства,хапчета и химий.
Ако въобще има начин ;-)

^V

23.01.06
22:35

[quote author=“kickboxer4o”]Моят проблем е подобен като на тоя пич от тая тема - > http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=12142

ДА - ще ми кажете ,че съм луд и ,че..неможе да стане..да се оставя и да порасна колкото ми е заложено генетично ,но аз наистина искам по някъв начин да забавя или спра разтежа.
Ако въобще има начин ;-)

Няма начин. Някои смятат, че когато тренират фитнес и им се забавял растежа, но едвали ще стане... :roll:

23.01.06
22:55

[quote author=“kickboxer4o”]Моят проблем е подобен като на тоя пич от тая тема - > http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=12142

Ако въобще има начин ;-)

стига глупости. сега кат си на 15 може да мислиш така, но ще видиш после, че не е лошо да си висок. не си го помисляй това спиране на разтежа много е безсмислено

23.01.06
23:26

186 см е идеално...пак едва ли ще растеш още много...

ZW

23.01.06
23:59

Доста е вероятно да продължиш да растеш, но не се притеснявай. Не е лошо да си висок. Важното е да натрупаш мускулна маса. :D Споко

24.01.06
00:26

тии луд ли си:), ако искаш да се “набиеш” прави тяги и клекове, така най-бързо ще увеличиш хормона на растежа и тестостерона, и освен че може да забавят растежа основното е че по-лесно ще качваш маса

24.01.06
19:06

Какви набиванки какви 5 лева...... Митове и легенди

24.01.06
19:15

[quote author=“Infernaloverkill”]тии луд ли си:), ако искаш да се “набиеш” прави тяги и клекове, така най-бързо ще увеличиш хормона на растежа и тестостерона, и освен че може да забавят растежа основното е че по-лесно ще качваш маса

От тия “набиванки” най много да си увредиш гръбначния стълб.Богава освен висок,ще си и превит на кълбо и няма да можеш да вдигаш тежко,постоянно ще имаш болки в кръста.Расти си там и толкова.И аз искам да порастна,ма не може.

26.01.06
12:40

не бе, нямах предвид да се изхвърля с непосилни тежести, просто да прави повече тия упражнения, щото по принцип са мн хубави:)
грешно ме разбрахте

26.01.06
19:18

Ееей хич да не си си помислил да спираш да растеж! Аз вече на 21г се надявам още малко да порастна (сега съм 183-4 санта)! Да си висок е яко! Може и да не станеш мр. Олимпия, ама е много по-яко отколкото да си нисък!

26.01.06
22:37

И да си мисли и да не мисли колкото е записал чичо Ген толкова ще и расте

27.01.06
21:26

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]И да си мисли и да не мисли колкото е записал чичо Ген толкова ще и расте

за добро или лошо тук си прав.А иначе мисля че може да се “изкопчат” няколко сантиметра ама само толкова :wink:

27.02.06
19:11

Пичове разберете : Жлезата която отделя хормона на растежа е хипофизната намира се някаде в гушата нз къде точно.С течение на времето тя спира да отделя растежни хормони.Това дали дигаш тежко или не тренираш нищо няма нищо общо.

NE

27.02.06
19:15

[quote author=“Nask0`”]Пичове разберете : Жлезата която отделя хормона на растежа е хипофизната намира се някаде в гушата нз къде точно.С течение на времето тя спира да отделя растежни хормони.Това дали дигаш тежко или не тренираш нищо няма нищо общо.

Off : намира се в мозъка, моста м/у двете полукълба

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1