26.01.06
01:40
искам да попитам за какво служи бирената мая защото ваобще не сам запознат с нея.ако може да ми кажете и как се пие или незнам вие кажете как се взима. мерси предварително
26.01.06
17:56
Бирената мая е комплекс от витамини....и аз много добре не знам за какво точно служи...някои казват че им вдигала апетита...питай в аптеката направо..
ми аз съм пил навремето мисля че преди всяко хранене по 1 или 2
ма със нея е същата работа както и без.
ако пиеш витамини други не ти трябва, то и иначе май не ти трябва.
Пих 6 месеца Бирена мая и нищо не стана ни добро ни лошо и спрях !Това е и единственото нещо което съм визмал за тея 2 години тренировки ! За мен всичко, което не е Храна е химия !Хранителни добавки,креатин и тн. Колкото и да казвате, че не е не може една лъжица прах да ми е равна на 3 пилета и тн.60 яйца на ден да бъдат в 90гр. прах не е нормално просто !
[quote author=“AntiHimik”]Пих 6 месеца Бирена мая и нищо не стана ни добро ни лошо и спрях !Това е и единственото нещо което съм визмал за тея 2 години тренировки ! За мен всичко, което не е Храна е химия !Хранителни добавки,креатин и тн. Колкото и да казвате, че не е не може една лъжица прах да ми е равна на 3 пилета и тн.60 яйца на ден да бъдат в 90гр. прах не е нормално просто !
Вземи прочети малко книжки и ще разбереш кое на колко е равно и защо... ти си против нещо което не знаеш кво точно представлява, но си против...
Като майка ми си същия :)
В тези 90гр се съдържа единствено и само протеина от тези 3 пилета и 60 яйца :) Убедил съм се че на човек който си няма идея за какво става въпрос много трудно може да му се обясни :) Живей си в заблуда ;)
27.01.06
22:41
естествено че ако трябва да се избира м/ду храна и добавки бих избрал храната.Никога не знаеш дали прахчето не е праино в “на баи пешо гаража”.Дори и американските добавки докато стигнат до вас са разредени вече 10 пъти
[quote author=“pavel`”]естествено че ако трябва да се избира м/ду храна и добавки бих избрал храната.Никога не знаеш дали прахчето не е праино в “на баи пешо гаража”.Дори и американските добавки докато стигнат до вас са разредени вече 10 пъти
Да бе,така става то,ти още малко ше кажеш,че некой се е изходил по протеините...а престани става ли?говориш глупости!