08.02.16
14:53
Здравейте скъпи приятели! Много се чудех дали да си направя дневник,но се реших. Висока съм 157, Тегло: 59 кг ..Вече започнах да тренирам за Мото Сезон 2016 все пак наближава пролетта. С този дневник и с ваши съвети ще направя всичко по-лесно. Правя упражнения в домашни условия както всяка година,когато е по-топло времето редовни разходки,тичане и разбира се хранителен режим без пържено и мазно (в редки случей пържено, ако си опитам някога нещо) печеното е главен фактор в режима ми, плодове с ниско съдържание на захар,салати и печено месо в малки количества разбира се. Тук съм да приемам съвети, ваши опити дори и предложения за ястия. Не съм имала дневник до сега и ако не се справям ще се радвам да споделите с мен. Приемам спортни добавки фет бърнер Syntrax Fyre и Battery, L-Carnitine и Зелено кафе.
Здрасти на колежката,така да се каже! Добре дошла!
Успех в целите,ще следя с интерес дали ще успееш да ги достигнеш до началото на мото-сезона :)
10.02.16
20:57
Добре дошла!
Успех ти желая в подготовката. :)
Здравейте,изобщо забравих за интернет отскоро,но вече ще въвеждам всичко, спорим с една приятелка горе долу в една филия с майонеза колко калории има? Някой ако знае ще бъда много благодарна !!!
16.03.16
12:18
Събирате енергията от филията с тази от количеството майонеза, което намазвате отгоре. Нали е ясно, че филия, дебела 3 cm има различно количество калории от тази, която е 0.5 cm… на нея могат да се намажат както 5 g майонеза, така и 50 g…
Честно - наистина ли не можете да се справите сами с този въпрос?
16.03.16
12:52
Ех, какви терзания имат хората ...
Зависи какъв е хляба и колко и колко е майонезата. Една филия от моя хляб например тежи 50 гр. (100 гр = 265 к). А количеството което бих намазала на тази филия е около 20гр., (понеже съм го мерила вече, 100 гр= 727к). Това обаче са храните, които консумирам аз. В сайта има доста подробен състав и калории на страшно много храни. Когато имаш подобен въпрос се въоръжаваш с ел. везна и калкулатор.
http://www.bb-team.org/hrani/id/113910_mayoneza
http://www.bb-team.org/hrani/id/569417_hlyab-mnogozarnest-s-tseli-zarna