26.01.06
16:28
asdЗнам че има много изписани теми за метана, от всички тях обобщих една система , която според мен си е нито много тежка нито много лека ,
1 седмица - 10мг Метан (На ден)
2 седмица - 20мг Метан
3 седмица - 20мг Метан
4 седмица - 30мг Метан
5 седмица - 30мг Метан
6 седмица - 20мг Метан
7 седмица - 10мг Метан
като прибавя и карсил и тамоксифен , и много протеин и Гейнер
искам да ви попитам дали е нужно да го комбинирам с някой друг препарат , като например Омнадрен , защот него го продават в аптеките , а и както се я заговорили за ментета ...... , също така и да ви попитам с кое ще е най удачно да излезна от цикъла , някои препоръчват B12 , от другаде сам чел че и с Кленбутерол ставало (ама до колкото знам не се употребява при цикли които има задръжка на вода ) , а и с Глътамин+Креатин ставало , абе общо взето незнам и аз с кое от следните неща да се излезне (все още сам в процес на събиране на парите , затова и искам компетентно мнение )
Предварително ви благодаря
:D
27.01.06
11:35
[quote author=“teko`”]asdЗнам че има много изписани теми за метана, от всички тях обобщих една система , която според мен си е нито много тежка нито много лека ,
1 седмица - 10мг Метан (На ден)
2 седмица - 20мг Метан
3 седмица - 20мг Метан
4 седмица - 30мг Метан
5 седмица - 30мг Метан
6 седмица - 20мг Метан
7 седмица - 10мг Метан
като прибавя и карсил и тамоксифен , и много протеин и Гейнер
искам да ви попитам дали е нужно да го комбинирам с някой друг препарат , като например Омнадрен , защот него го продават в аптеките , а и както се я заговорили за ментета ...... , също така и да ви попитам с кое ще е най удачно да излезна от цикъла , някои препоръчват B12 , от другаде сам чел че и с Кленбутерол ставало (ама до колкото знам не се употребява при цикли които има задръжка на вода ) , а и с Глътамин+Креатин ставало , абе общо взето незнам и аз с кое от следните неща да се излезне (все още сам в процес на събиране на парите , затова и искам компетентно мнение )
Предварително ви благодаря
:D
Относно въпросния цикъл е писано много, аз бих увеличил дозите + 10 мг/ден. иначе няма смисъл
Не е нужно пък чак да се комбинира с омнандрен, но ако желаеш може да използваш мускулна инжекция на 1 ампула седмично.
От цикъла удачно е да се излезе като се продължи да се пие тамоксифен и трибестан. Б12 е скъп. Кленбутерола има анаболен ефект, но се изпозлва главно за сваляне на мазнини. И това е обсъждано тук, даже се написаха и енергийни сехеми с колкосе повишава енергията на организма..
Глутамин и креатин може да взимаш ама не за да “излезнеш от цикъла”.