10.02.16
12:52
Здравейте читатели искам да ви разкажа за себе си аз сам на 34 години с Детска Церебрална Пареза , в лявата ръка и левия крак но се занимавам с фитнес отдавна правя упражнения за раздвижване на мускулатурата сега напоследък се занимавам активно и тренирам във залата искам да направя релеф да смъкна килограми ако може да ми помогнете ще ви бъда много благодарен
Тренировката ми е 3 пъти седмично ;
Велоергометър ;20 минути
Пътека;10 минути
Коремни преси;3 серий по 15
Гръб;3 серий по 9-10
Трицепс;3 серий по 9-10
Гърди;3 серий по 10
Храненето 4 пъти на ден ;
1;Мляко с плод-Закуска;8.00
2;Ориз варен-10.30
3;Обяд-Месо (пуешко,телешко и пилешко) със салата-14.00
4;Вечеря-Плод ,Месо , Салата -19.00
Искам да попитам кой мускули трябва да тренирам има ли значение за заболяването ми ?
Благодаря ви предварително,Поздрави
10.02.16
13:40
Благодаря много
10.02.16
18:31
Пламене, поздравления за духа и отдадеността.
Никога не е късно и излишно да направиш нещо хубаво за себе си.
Съветите, които мога да ти дам:
- бъди по-конкретени подробен - ‘гръб - 3 серии по 9-10’ и ‘месо със салата’ не носят достатъчно информация, за да могат хората тук да преценят ситуацията и да ти дадат полезни мнения.
- отдели време за четене - огромна част от материалите на сайта и темите във форума са посветени на целите, които преследваш. Ясно е, че всичко трябва да бъде пречупвано през призмата на твоето специфично здравословно състояние.
- нивото на грамотност, което демонстрираш, не е примливо. Постарай се най-вече в това направление. Въпрос на взаимно уважение.
Успех!
10.02.16
19:00
Благодаря много ами гръб правя 3 серий по 9-10 пъти ,а за храненето 4 пъти се храня от които 2пъти месо и салата много благодаря за забележките , а заболяването да по скоро какви упражнения да правя ще потърся в сайта още веднъж мерси
15.05.16
09:28
Да по 3 пъти дневно стомаха не мога да прибера нещо :)