18.02.16
15:32
Здравейте. Има ли някой който може да ми даде адекватно мнение за продукта. Дали си заслужава цената или е по-добре да се ориентирам към друг бърнър ?
Благодаря предварително. Поздрави!
19.02.16
16:49
Аз съм пробвала 5-6 дози и останах доволна.
19.02.16
17:24
Колебая се между Lecheek Nutrition Hyper T2 или фет бърнъра на FA Nutrition CORE Lipo.
21.02.16
14:40
Привет Ивайло,
Core Lipo е прекалено слабо дозиран и надали ще успееш да извлечеш максимални ползи. Освен това, нито е чист термогеник, нито чист липотропен бърнър...
Към HyperT2 съм с много смесени чувства. На практика три от четирите съставки са излишни и неособено ефективни. Най-голямата сила е четвъртата съставка в лицето на алфа-йохимбин, който се счита за малко по-ефективен от обикновения йохимбин, но дори и в този случай не е особено практично да взимаш този бърнър.
Най-добрият ти вариант е да сглобиш свой собствен стак. Няколко просто примера са:
Кофеин + Синефрин + Зелен чай
Синефрин + Йохимбин + Кофеин /най-силният и трябва да се внимава, както и схемата за разпределение е по-сложна/
Йохимбин + Синефрин
Йохимбин + Зелен чай
Кофеинът действа синергично със зеления чай и синефрина. Йохимбинът също си взаимодейства със зеления чай и синефрина. Кофеин и йохимбин не се разбират добре.
21.02.16
18:39
Благодаря за изчерпателният отговор. Днес си поръчах Black Fire Pure Nutrition, прочетох доста положителни коментари за него.
Поздрави !