Колко калории трябва да изгарям?

Темата е заключена.
Прескочи до:

21.02.16
22:40

Ами за вафли понякога ям но просто съм пристрастен към сладкото и понякога поне 1 път в месега си копувам вафла, а тези фокуса бяха от малките дето са 24 в пакет и 2 такива вафли са наполовин на една вафла боровец и едвали съм приел много калории.Също така не съм ги копувал аз а просто бяха останали на масата.За продуктите които говориш да полезни са много но не и диетични.Все пак не може да ям всеки ден едно и също а за млечните продукти не съм убеден че са диетични.Тоест в тях доколкото съм чел има много калории.Аз предпочитам да ям нискокалориена храна затова тези рецепти ми привлякоха вниманието.

Със сигурност не се храниш и здравосовно ;).

казано от BGDN. на 21.02.16, 22:15:

Повтори ти се много пъти от началото на тази тема, че...

Следиш написаното в темата. Виждат се и модераторски пипания...
Наистина ли смяташ, че има шанс за вникване в съдържанието му? ;)

22.02.16
13:29

казано от Иван Благов на 21.02.16, 22:46:

Добре , днес съм изял 2 филиики хляб от лимец с малко месо и 1 чаша мляко , къде видя нещо което не е здравословно ако това са боклуци незнам вече какво да ям.

22.02.16
17:53

Днес да, но ти очевидно не се храниш така всеки ден. И това “малко месо”, което смятам наистина е малко, го направи повече.  Хората във форума ти написаха 1000 пъти какво да правиш, но ти си знаеш твоето и това е...

22.02.16
20:06

Защо ми е да увеличавам месото за мен дори това малко е много просто го ям за разнообразие но от утре повече месо няма да ям , само риба .
Ето и ежедневието ми : Сутринта се събудих облекох се и ходих на даскало , тое на около 700 метра от дома ми.След даскало се прибрах да оставя раницата и навъртях още около 1 километър пеша.Като се прибрах хапнах 2 препечени филии хляб от лимец с малко месо и 1 чаша мляко (месото ме накараха да изям и донякъде ме е яд а млякото е заради лекаратвото ми иначе можеше и да мина и без него).Слетобяд излязох да си свърша задълженията , ( да нахраня животните , да нацепя дърва и тн.)След това потренирах малко на лоста този път увеличих 3 пъти тренировката А след лоста излязох за следобедна разходка с колелото (5 километра изкачване).След колелото потренирах още малко на лоста.На вечеря хапнах още 2 филии 1 сварено яйце и малко домашно сирене.След вечеря както обикновено тичам до кафето в което пия чай.

22.02.16
20:45

Щом не искаш да ядеш месо можеш да увеличиш яйцата, сиренето, изварата... , защото тези продукти съдържат протеин,  от който се нуждаеш. Само с хляб и вафли не става  :)

Мнението беше редактирано от Balonche на 22.02.16 20:46.

казано от Marto Mustanga на 22.02.16, 13:29:

казано от Иван Благов на 21.02.16, 22:46:

Добре , днес съм изял 2 филиики хляб от лимец с малко месо и 1 чаша мляко , къде видя нещо което не е здравословно ако това са боклуци незнам вече какво да ям.

Като количество е нездравословно за теб. Не знам поради каква причина искаш да ди кльощав, но едва ли има смисъл, а и жените не харесват кльощави мъже.

22.02.16
21:04

Яйца ще похапвам естествено понеже имам домашни и са вкусни и полезни обаче за сиренето нямам никакво желание да ям понеже има много калории в него.Като цяло много обичам риба и мисля да я включа 2 пъти в седмичното ми меню , обичам зеленчуци , плодове (най-много ябълки).

22.02.16
21:28

Аз се предадох още вчера, странно ми е защо други хора се хабят все още. Отношението му към храната става все по-маниакално с всеки ден. Какво друго може да означава, че не искал да яде “полезна” храна, защото не е диетична? (справка, ред 4-ти, мение #41) Подхранвате болестното състояние на този младеж, който или не може да вдене, или не желае, или съзнанието му съвсем е изкривило представата за “нормално”, “здравословно”, “пълноценно”, че и “хранене”. Нещата са за психолог, не за форум.

22.02.16
21:30

казано от BGDN. на 22.02.16, 21:28:

Нещата са за психолог, не за форум.

Така е.
Момче, отивай на лекар или на психолог. Важно е.

Мнението беше редактирано от Елена на 22.02.16 21:31.

22.02.16
23:32

Вие пък и луд ме изкарахте.Аз имам напълно нормални въпроси както и въпроси свързани с някои рецепти а вие ме изкарвате луд и ми викате яж мръвки.Е вие щом си сакате си нагъвайте мръвки проблема си е ваш ама аз тая отврат няма и да погледна повече.Като не ви изнася айде някой модератор да ми изтрие акаунта че не ми се занимава да го трия нито знам как.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1