Kak da treniram kato rabotq tejka rabota???

Темата е заключена.

12.07.04
22:50

Iskam da treniram ama rabotq rabota mnogo izmoritelbna i fizi4eski tejka-na edno perilo i tam po cql den vdigam kitenici odeqla kilimi i t.n.svur6vam nqkoi put dori po no6tite ama sum re6il da potrenirvam malko po malko.Ako mojete da mi dadete suvet kak da gi su4etaq 2te ne6ta 6te sum vi mnogo blagodaren!!!

Преместена тема!

vanisher

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:53.

SN

13.07.04
11:49

През лятото и аз отидах да бачкам ,но работата ми дойде много тежка и затова спрях залата, за да не изтощавам допълнително организма.След като се върна от работа гледам да хапвам добре и да си почина добре за да може да се въстановя.Според мен при тежка работа няма смисъл да натоварваш организма си допълнително, ако прецениш обаче че имаш неизчерпана сила може да ходиш на лостове(само идея).

13.07.04
13:14

mnogo plodove i zelen4uci
qko vitamini i minerali
+ maximalno koli4estvo ot hranitelni dobavki
koito mojete da si gi pozvolite
bez amino i creati na nikyde ne ste
moje i Taurin

Извън темата :
Абре Ванишър :)
Извинявай, ама не мога да се сдържа.
Ти освен хранителни добавки и витамини какво друго ядеш бре, момче?
Шашкаш ме и с количества и със системи за трениране.... А резултатите като да не са толкова големи..... Начинаещ човек 60 + малко кила за три месеца и малко тренираше с мене качи около 5 кила и правеше със 75 лежанка, 90 клек и т.н. Без добавки. А ти? 

MA

13.07.04
15:10

Az sam go kazval i pak shte go kaja. Nai-dobri uspehi sam postigal bez nikakvi dobavki i takiva prostotii. Bez dobavki za 2 meseca kachih 10 KG i da ne govorim che vdignal lejankata ot 80 na 120 (govorim za serii). Viarno e che zapochnah sled prekasvane, no vse pak tova e dostatachno pokazatelno, zashtoto prekasvaneto e pochti 2 godishno. Dori me e iad che napravih greshkata i piinah 1.5 KG Protein i malko aminokiselini vapreki che ne se nujdaeh ot tiah. Sega obache pak sam gi sprial i do neshto takova niama da se dokosna dokato ne osetia che naistina imam nujda. Vchera biah na trenirovka i si pravih uprajneniata sas sashtite kilogrami s kakvito i kato vzimah suplementi. Dori vdignah tejestite na niakoi i pak si gi napravih bez nikakav problem. Pak i tova mi dava oshte poveche stimul, zashtoto iskam da dokaja che i bez suplementi rezultatite ne zakasniavat.

13.07.04
21:32

2 meseca - 10kg tova ne e 4ista muskulna masa ti kakvo si si pomislil kato si ial kato “prase” 4istata muskulna masa ti e sigurno 3 kg 4el sam 4e nad kilo i polovina na mesec ozna4ava 4e se dobaviat i maznini ako si bil na steroidi si bockal mnoooogo za da ka4i6 10kg i za dva meseca si ka4il 40 kg na lejanka po 20 na mesec i po 5 na sedmica vsiaka sedmica si staval po-silen i po-silen i ako ne vzeme6 da spre6 da stava6 po-silen 6te vdigne6 skoro 200 kg ti ili si 4udo na prirodata ili si na steroidi i to mnoooogo silni ili iade6 niakakvo specialno meso sigurno tele6ko na niakoe ugoeno sas steroidi tele moiat posting sega ne e mnogo polezen no takiva hora kato tebe ne viarvam 4e ima i niama drugi koito da poviarvat 4e ima

Ант-Х,
Някаква лична вражда ли усещам????
Може да е качил и малко мазнини, какво пък толкова - мастни клетки могат да се образуват на много места и може дори да не се усещат.
Това не значи, че е станал грозен и дебел с подпухнали бузки :)
А ти абсолютно ли си сигурен, че тея 1,5 кг месечно важат в еднаква степен за човек 1,55 м 49 кг и за човек 2,20 м 130 кг? Щото аз мисля, че в растежа има и нещо като пропорционалност на образуваните досега мускули. Доколкото знам даже самите стари мускулни клетки растат....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1