23.10.05
21:24
Да говорят само тези които са го пробвали!!!
От колко време го взимате?
С какво още го взимате?
Какъв ефект сте постигнали?
Мисля че темата ще е полезна за всички...
23.10.05
21:27
ми аз пия от него и съм много доволен
пия по 30 г преди лягане и преди тренирофка 30 гр и имам добри резултати
23.10.05
22:11
Много добър протеин бих казал. Отлично съчетание цена - качество. Пия го сутрин преди след тренировка и преди лягане защото имам само него в момента;)
Еми това е един култов протеин.Като гледам всеки го е пробвал(аз също имам от него в момента).
Трябва Болкерс да напише нещо тука.Той ако не се изкаже за Про Голд не може.
ми протеинчето е много добро.много ми харесва на вкус а и има ефект.а изчакай малко и болкерс ще се появи с 1000-то си мнение :lol:
23.10.05
22:35
И аз съм също доволен от него.
[quote author=“BabaVanga”]Трябва Болкерс да напише нещо тука.Той ако не се изкаже за Про Голд не може.
Е как бе! Все едно някой да пита за програма и той да не му paste някоя от сайта :wink: Bolers - the almighty king of ProGold Land.
24.10.05
10:33
И аз сам много доволен. Пия го Два пъти по 30 грама , на лягане и веднъж на даскало. Комбинирам го с Ултра Уей , като сурватката я пия след тренировка.
24.10.05
12:31
Споделям казаното!!!!
24.10.05
12:55
Пия го от 2 месеца 30гр. след тренировка и 30 преди лягане.Усещам повече сила :roll:
Ми аз съм го пил протеина добър е на вкус но за постигнати резултати немога да давам гаранции можеби ми е помогнал малко в малкото постигнато от мен !
И малко офтопик сорри : Роск_асдс да те питам на даскало само протеина ли приемаш или още нещо ? че и аз имам проблем с тва даскало все още не съм си намерил кво да ям свясно засега карам на леблебия ?
24.10.05
20:18
[quote author=“Kang”]Ми аз съм го пил протеина добър е на вкус но за постигнати резултати немога да давам гаранции можеби ми е помогнал малко в малкото постигнато от мен !
И малко офтопик сорри : Роск_асдс да те питам на даскало само протеина ли приемаш или още нещо ? че и аз имам проблем с тва даскало все още не съм си намерил кво да ям свясно засега карам на леблебия ?
Батка и аз тъкмо неска си зех 100 грама леблебия , ама това беше защото имаше огромна опашка пред българска кухня. Иначе по принцип първото междучасие зимам протеина, а второто си зимам ориз със зеленчуци , кисело мляко 2 процента. Тва с даскалото е малко трудно, ама се превъзмогва
Пия го вече около половин година и съм много доволен :wink: От скоро го комбинирам с л-глутамин пак на нутрим е ефекта е страшен :wink: :wink: :wink: :!:
25.10.05
08:46
Втори път никога не бих си взел про голд !
25.10.05
10:31
[quote author=“Trenirashtia”]Втори път никога не бих си взел про голд !
Защо :!: :!: :!: :!:
25.10.05
10:49
[quote author=“BB_SenTineL”][quote author=“Trenirashtia”]Втори път никога не бих си взел про голд !
Да и аз щях да попитам същото? Това според мен е един от най-добрите протеини произведени в България!
25.10.05
15:09
Ами аз оня ден почнах да вземам Про Голд 90, вземам го с креатин и амино ама все още немога да кажа дали има ефект или не. Но на вкус е супер(моя е млечен шоколад - супер вкус!) :)
25.10.05
16:40
Сериозно, никога не съм го ползвал но дадените съставки и самата комбинация изглеждат по-добри от тези на повечето западни марки! (пчелно млечице и бактерия булгарикум - къде такова в US? 8) ) Не знам колко е качествен, но със сигурност ще го опитам.
25.10.05
19:56
[quote author=“BB_SenTineL”][quote author=“Trenirashtia”]Втори път никога не бих си взел про голд !
Щото докато го взимах,атрофирах нонстоп.Виж суроватъчния им ми понася добре !
25.10.05
21:22
И аз имам негативно отношение към Про- голда и повече няма да си взимам от него( ползвал съм го 2 месеца), а и на един приятел му станаха проблеми от него. Суроватката на Нутрим обече ми се отразява добре.
25.10.05
21:57
про голд е много добър протейн според мене
аз съм много доволен от него и за пръф път да видия лоши отзиви за него чудно защо ли не сте доволни ?
25.10.05
22:42
®off™
И аз имам негативно отношение към Про- голда и повече няма да си взимам от него( ползвал съм го 2 месеца), а и на един приятел му станаха проблеми от него.
За какви проблеми става въпрос...аз от скоро взимам PR0 90 GOLD, така че да знам, евентуално какви вредни деиствия да очаквам
СЪжалявам, знам че е споменато в много теми, но много ми се спи и затова питам тук : каква цена е 1кг, по 60гр. на ден не ви ли е малко, и ако може магазини и адреси откъдето да купя.
Аз пия Pro Gold 90 комбиниран с Л-карнитин,земам го само вечер преди лягане и за сега тази комбинация мога да кажа че дава ефект...Малко извън темата:някой да знае по колко грама е лъжичката дето си върви с протеина???
[quote author=“kaliksto”]Аз пия Pro Gold 90 комбиниран с Л-карнитин,земам го само вечер преди лягане и за сега тази комбинация мога да кажа че дава ефект...Малко извън темата:някой да знае по колко грама е лъжичката дето си върви с протеина???
15 грама :wink:
Аз го взимам на периоди, обикновено вечер преди лягане разтварям две-три лъжици в кофичка кисело мляко, тъй като е бавен проетеин.И преди тренировка съм го пил. Че работи - работи, ама е абсурд да има 90% белтъчно съдържание.
28.12.05
23:39
знаете ли какви други вкусове освен ванилия има ПРО ГОЛД 90 :?:
29.12.05
00:32
[quote author=“rakata”]знаете ли какви други вкусове освен ванилия има ПРО ГОЛД 90 :?:
млечен шоколад(не го купувай), ягода и малина .. май и банан има
29.12.05
00:41
[quote author=“bolkers”]:shock: защо да не купува шоколада :?: :shock:
На мен ми е много противен. Бързо омръзва, аз след една кутия вече едвам го пия .. другите вкусове са добри, но на този не мога да издържам дълго време. Освен това на този и при ягодата по-малко овкусяването е по-малък процент и ти остава едно гадно в устата. Малината, например, е силен вкус и не усещаш какво пиеш (за добро или лошо).
[quote author=“madwolf”]Да говорят само тези които са го пробвали!!!
От колко време го взимате?
С какво още го взимате?
Какъв ефект сте постигнали?
Мисля че темата ще е полезна за всички...
аз го вземам от 2-3год и долу горе съм доволен има вкус
и лесно се разбърква харесвам ванилия сега си купувам по5кг
защото ми идва на супер цена
29.12.05
09:27
[quote author=“manson”][quote author=“rakata”]знаете ли какви други вкусове освен ванилия има ПРО ГОЛД 90 :?:
млечен шоколад(не го купувай), ягода и малина .. май и банан има
много благодаря.Защто кото ходих в SNC ми казаха че имат само ванилия пък тя не ми харесва особено 10x
кофти е само че много се пени. Иначе е добър. Суроватката им обаче е в пъти по-добра.
28.01.06
15:18
Аз сам сащо един от малката група,която повече няма да ползва този протеин.Има мн добар вкус наистина но само до тук.Може да ви се стори глупаво но предпочитам протеините на БИОГЕИМ
Аз съм пробвал и двата но повече време съм бил с Биогаме (8 год) но мисля че Нутрима е по добър
30.01.06
17:11
[quote author=“topDevil”]СЪжалявам, знам че е споменато в много теми, но много ми се спи и затова питам тук : каква цена е 1кг, по 60гр. на ден не ви ли е малко, и ако може магазини и адреси откъдето да купя.
1кг.-18.85 лв.
30.01.06
17:55
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Аз съм пробвал и двата но повече време съм бил с Биогаме (8 год) но мисля че Нутрима е по добър
Еми както често се споменава в този саит всичко е относително,просто на мен наи-добре ми се отразяват БИОГЕИМ,докато този на НУТРИМА нямаше никакав ефект
по-здрави :P
Може ли някой да ми каже колко струва сурватката (гледам казвате че е по добра от про голд 90) на Нутрим че смятам тия дни да се разходя до пиротска :) И ако може да препоръчате и някакви амино киселинки че да си ги комбинирам двете заедно с креатинче :) Мерси предварително.
30.01.06
21:59
[quote author=“Batgogo”]Може ли някой да ми каже колко струва сурватката (гледам казвате че е по добра от про голд 90) на Нутрим че смятам тия дни да се разходя до пиротска :) И ако може да препоръчате и някакви амино киселинки че да си ги комбинирам двете заедно с креатинче :) Мерси предварително.
http://nutrim-bg.com/products/group.aspx?gid=60
Аз го ползвам от около година непрекъснато, поне веднъж дневно. Резултатите ми са добри, но не мога да кажа доколко е от ПРО ГОЛДа - като цяло хранителният ми режим е доста добър. Нещо напоследък почна да ме съмнява, както и още много народ, но скоро ще мога да се произнеса, поне относно цифрата след името. :wink: :idea: