Първи стъпки към жадувана промяна

Темата е заключена.

27.02.16
23:51

Реших и аз да създам моя дневник.Дано да ми помогне.На 28год.,164см.,48кг.Искам и да качвам и да горя.Имам мазнини по корема,които ме вбесяват.Не са нищо фрапиращо (имам снимки в профила),но аз съм ужасен перфекционист и така не се харесвам.От друга страна пък с тези 48кг нищожни съм хилка.Много трудно качвам,даже изобщо.Имам 3 деца.С последната си бременност (така желаното момченце ) качих 56 кг.Предишната ми е с близначки и стигнах до 61,никога не съм тежала толкова в живота си.Веднага след последното раждане паднах на 45.Сега  лъжа за сегашното си тегло,защото се теглих преди месец в аптека с дрехите и тежах толкова.Значи...пак съм към 45,но аз си казвам 48 защо -не знам.Не се тегля.В къщи нямам кантар.Виждам се,че съм дъска...какво да се тегля.Тренирам от три месеца,но само си загубих времето с кардио и глупости.Не бях чела нищо...Сега от две седмици тренорам силово с ето тази програма ....не ми позволява да публикувам ,но това е “Цялостна тренировка с гири за жени” във framar.bg .Правя я 3 пъти в седмицата с 6кг.-повече за сега не мога.В дните за тренировка взимам 2 хапчета Л-карнитин 3-4 часа преди това и веднага след протеинов шейк с един банан.Ако птавя нещо грешно,ще се радвам да ми кажете.Не се сърдя,търпя критика.
Хранене-хаотично и безразборно.Когато преди 3 месеца реших да тренирам направих глупостта да се подложа на НВД .Резултат-още по-зле от началното състояние.После си продължих да ям каквото ми падне.След това се зачетох доста и реших да редувам въглехидрати.С толкова хора у дома-това изобщо не ми се получи.Смятах калории,мазнини,белтък ,като бясна и накрая -нищо.Не мога да си организирам деня,за да се храня както трябва.Много ми е ангажирано и просто не става.Сега пак съм я почнала през просото.Я хапна,я не.Гледам въглехидратите да са до обяд,но проблемът ми е ,че ми е много по-лесно да са вечер.Сутрин закусвам някоя тестяна закуска със сирене на път за работа.На обед пилешка пържола със салата-това обикновенно имам наблизо или дюнери,които не ям.И после вечер обилно,защото вече съм озверяла.Тренирам около 3 след обед и тогава е протеинът,но само 3 пъти в седмицата.Знам,че изобщо не се справям с храненето,обаче просто не мога да измисля удобен вариант.
Те така.Не се отказвам де.Казала съм си  (а аз съм инат),че ще вляза във форма.С този дневник се надявам да се виждам отстрани и ...и какво и аз не знам.Благодаря на всички,които надниканаха при мен :)

28.02.16
00:31

Добре дошла сред нас. Както сама си открила храненето ти е ключово за резултатите които искаш. Предлагам ти да отложиш ‘’горенето’’ не този етап и да се фокусираш върху подплатяване с няколко качествени килограми.

С течение на времето ще видиш как изглежда денят ти отстрани и ще можеш по-ясно да си направиш равносметка къде и какво може да се вмъкне и кое е излишно. Ние ще помагаме с каквото можем.

успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1