03.03.16
11:40
Здравейте ! Преди 3-4 месеца си купих гейнер и го пих 1 месец някъде, сега имам повече от половината останъл и ще започвам да тренирам пак, защото 1 месец и малко бях със счупен крак и около половин месец боледувах. Та сега идеята ми е че започвам пак да тренирам и ще пия гейнера и съм си поръчал и креатин монохидрат, дали ще мога да ги пия едновременно и двете ? И кое кога ? Ако може обяснете, мерси предварително. На 16г, 62кг
Разбира се, че можеш да ги пиеш едновременно. Гейнъра ако имаш възможност след тренировка, креатина по 5 гр. дневно, когато си поискаш по време на деня.
03.03.16
13:28
А може ли да ми обясните по подробно, например от гейнера след трен взимам една доза със около 170грама млеко, а от креатина колко 3-5гр със колко мляко/вода ?
Мнението беше редактирано от Vladi Saykov на 04.03.16 13:35.
казано от Vladi Saykov на 03.03.16, 13:28:
А може ли да ми обясните по подробно, например от гейнера след трен взимам една доза със около 170грама млеко, а от гейнера колко 3-5гр със колко мляко/вода ?
Ако ме питаш с какво количество мляко/вода да го разтваряш - няма значение, стига да се разбие добре.