Keep Going..

Темата е заключена.

08.03.16
00:01

Здравейте,
Ето че и аз поставям началото на моя дневник. :) Ще бъда благодарна на  всякакви съвети и критики, които ще ми помогнат в постигането на здраве отвътре и красота отвън :)

Темата беше редактирана от Smile на 08.03.16 00:02.

Добре дошла! :)

Ако искаш съвети и критики, ще се наложи да бъдеш по-описателна в бъдеще относно въпросите, които те вълнуват. :) Успех!

27.10.16
22:53

Здравейте,
След като периодично започвах и спирах посещенията си във фитнеса и редуването му с други спортове, и вече няколко месеца почти редовни тренировки, днес установих Нещо - а именно, че ми харесва да тренирам във фитнес залата. Знам, че за някои може и да му се види смешно, но всъщност за мен е голяма работа. Едно е да тренираш с нежелание и да ходиш едва ли не само и само , за да не продължиш да качваш килограми и да си направил нещо за себе си, и съвсем друго е да ходиш, защото ти доставя удоволствие. Няма го нежеланието - сегааа, пак трябва да изкарам час, два, да направя това, това, това и...ох, кога ще си отида. Тренировката минава много по - леко и неусетно, когато се ходи с желание. А и самото очакване, че ще отидеш и ще направиш, нещо полезно, което ще ти донесе хем полза, хем удовлетворение, е страхотно.
Надявам се и занапред да е така!
⭐⭐⭐

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1