lqtoto

Темата е заключена.

13.07.04
18:53

lqto e, jega e, predpolagam na nikoi ot vas ne mu se stoi po fitnes zalite
az ot 2-3 sedmici sprqh i sega hodq prez den dva na lostove - kofichki, nabiraniq sqkvi vidove, koremni prevurtaniq, pravq i licevi opori i koremni presi… tova koeto me interesuva e dali shte imam spad ot tova che ne hodq v zalata i izobshto kajete si mnenieto za trenirovkata izvan zalata (lostove i licevi) i ima li efekt ot neq i kajete sushto taka ako znaete nqkvi tarikatski uprajneniq za izvan zalata…

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:53.

13.07.04
19:06

Чувал си го 100 пъти, при всекиго е различно. Някои хора спадат за дни. Аз например ако спра да тренирам за 1 седмица ще сваля 2-3 килограма. Друг на мое място може и да качи или да задържи всичко.
Това с лостовете не е лоша идея, но по-добре фитнес. Вкъщи ако имаш дори само 1 дъмбел можеш да направиш доста неща.  :)

13.07.04
22:53

Ходи ми се на фитнес и още как! Само дето до 23 юли нямам възможност...

Това дали ще качиш или свалиш килограми по време на периода извън залата, зависи от диетата ти. Аз примерно се храня по същия начин, както когато тренирам (не казвам, че така е правилно) и не мога да се позная...

Според мен тренировките вкъщи не могат да се сравняват с тези в зала, освен ако нямаш персоален фитнес у дома  :wink:

14.07.04
10:36

Сезоньт няма значение за мене.Продьлжавам да си тренирам както и зимата,освен това не променям нещата нито като качвам нито като свалям.Само интензивността и почивките м/у сериите се променят и то понякога

15.07.04
14:13

ami az ne zabelqzvam nqkakva vidima promqna puk i mi se struva che malko raznoobrazie e ot polza a pak v moq fitnes nqma klimatik i sami razbirate kak e kato stane 40 gradusa na vunka za tova… nikoi ne kaza nqkvi uprajneniq za v kushti obache ?

15.07.04
14:27

Ами еклипс е прав че упр.в кьщи не могат да се сравняват сьс залата,ама коремни преси от всякакьв род може да си правиш без проблем.Ако имаш вьзможност тичай било то и на място :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1