15.03.16
20:01
Здравейте, противопоказна ли е комбинацията между креатин монохидрат и фет бърнъра EverBurn на EverBuild. От април започвам да чистя мазнините и ще мина на НВД-ВМ или РБД, и искам да ускоря процеса с този фет бърнер, а от началото на март пия монохидрат и искам да продължа със него и по време на чистенето. Въпроса ми е, дали ще си пречат, защото едното задържа водата, а другото има диуретичен ефект и изчиства телесната вода(която е в излишък). П.П. Ще съчетая със ХИИТ и народни танци+фитнес
15.03.16
22:40
Има проучване, което доказва, че креатина подпомага изгарянето на мазнини. И аз не виждам пречка да ги съчетаеш.
15.03.16
22:42
Притеснявам се да не ми се сбърка тялото от това, че едната добавка ще се стреми да задържа вода, а другата да я отделя от тялото.
16.03.16
09:42
Единственият проблем може да е дехидратацията при едновременен прием на креатин и кофеин. Моят съвет е да приемаш бърнъра през деня и креатина вечер, или най-малкото да има разстоение между приема на отделните.
Креатина задържа вода вътре в клетката на мускула, а не подкожна. Пий си ги и 2те без да се притесняваш.
17.03.16
00:33
Избягвайте ги тези боклуци на Евърбилд
Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 17.03.16 00:33.