10.03.16
20:37
... От доста време следя форумчето, чета дневници, рецепти, идеи, упражнения...
Малко за мен- нали все пак си е моя дневник, ще си се опиша, не че не си знам “мойто положение”... та така- 23 годишна, студентка, 160см., кила не съм мерила скоро, но последния път показа оная машинка 58.7.
Работя на бюро, доста заседнал начин на живот да се разбира, дупето и крачета големи, коремчето и то...
Към този момент съм ограничила сладкото и тестото, защото след изминалите почивни дни доста тежко се почувствах. И понеже виждам доста хора, които пишат тук, че не могат да живеят без сладко, казвам ви- ЖИВЕЕ СЕ, вярвайте ми! (Дори в момента пред мен на масата има кутия Линдор, а аз не я отразявам).
Никога не съм била слаба, все съм си имала корем и бедъри, ама нали знаете как се жалваш на някой, че си дебел и той ти казва- “ааа, глупости, добре си си!”, и ти си се успокояваш.
Яденето пълен хаус! Има дни, когато ям всичко и по много, има дни, когато не ми се яде нищо.
Пиенето- вода, около 2 литра на ден, вино 1-2 чаши на вечер.
Пушенето-активно, в момента съм намалила до към 10 на ден, преди една кутия не ми стигаше, така че го отчитам като прогрес.
Движение- Никакво почти, мисля от другата седмица да започна да се раздвиждам из вкъщи, тъй като сега се чувствам доста подута. Имам и игрище до нас, бягала съм, мисля пак да почна.
За днес менюто:
З: Половин кофичка 3,6% кисело мляко с ленено семе(проблем с 00, защото почти не приемам течна храна, така си го обяснявам).
О: Салата и таратор.
СЗ:Другата половина от млякото
В: Предстоят пил. хапки и таратор.
Течности- 2 кафета, чисти и 2л. вода
Цел- Малко загуба на килца 5-6, и стягане на тялото.
Ами туй то за днес, лека вечер, живи и здрави.
11.03.16
07:17
Прочетох ,че желаеш да се стегнеш ... Като човек който не веднъж е свалял килограми дръстично, бих ти предложил и физически упражнения (изключителен помощник при свалянето и стягането ) . Привърженик съм лично на клиповете “P4P” . Бягането лично на мен ми оправя тонуса за деня, обилно потене ,но с него немога да стегна някои мускулни групи .Прочетох също и че си спряла сладкото и тестеното - Браво ! Също така бих те посъветвал и газираните и всички алтернативни на тях газировки . Виждам ,че имаш цели и ти пожелавам постоянство ,за да ги изпълниш . Стискам палци и късмет !
Здрасти, Цецо! Мерси за подкрепата! Ще проуча за клипчетата, обещавам! Относно газирано,сокове и всички други неща- спряла съм ги! Рядко си позволявам дори фрешове!... Хайде до после с описването на храната :)
11.03.16
18:04
Добре дошла и успех! :)
Струва ми се, че не ядеш достатъчно и нямаш балансирано меню, ако обичайното ти хранене е като отчета от вчера. :)
Физическата активност е винаги добре дошла и е за препоръчване да я има. В домашни условия могат да се спретнат нелоши тренировки - още повече, че ти досега си водила заседнал начин на живот и няма да имаш нужда от кой знае какво оборудване.
Здрасти Вероника, така е нямам меню! И това е проблем! Честно казано съм доста странен индивид- ако визуално не ми хареса нещо как изглежда, не го ям! Още не съм особен фен на месото, ям го, но не и всеки ден! Хаус е, аз май го бях споменала по-горе! Та така да видим днес каква я свърших:
З: Половин кофичка 3,6% кисело мляко с лепена семе!
О: Зелена салата- маруля и айсберг, пармезан, и доста риба тон с лимон.
Обаче нещо не ми стигна, затова и един банан допълних.
СЗ: Останалото мляко, добавих и куркума, доста хубави неща за нея съм чела, но изобщо не ми хареса! Може би, защото не бях наясно, че е леко лютива,а аз имам гастрит, и не ми понасят такива неща. Както и да е, изядох го!
В: Ще забъркам едни яйца по панагюрски
Вода за деня 2 литра, 2 кафета, засега една чаша вино.
Движение все още няма повече от обичайното- ходене до офиса, което е около 10 мин. И после бягане до ветеринаря, но за съжаление любимецът ми почина!
Криво ми е,адски много, няма кво да си крия! Поревах си, сигурно после пак...
Хубава вечер ви желая, ще се радвам на идеи как да го оправям това ядене...
Здравейте и днес :)
Добавят от снощи една чаша вино още, не ревах повече... Чуствах се емоционално разбира и от умора заспах към 22 часа.
Сутринта станах рано, въпреки че днес не отработвахме, като цяло за пръв път от много време спах някак си неспокойно (иначе нямам проблем със съня по никакъв начин).
Денят започна с (coffee) инстантно, чисто, както винаги. Чудех се дали да закусвам, защото принципно не го правя, и в дните, които имам закуска, обикновено е насила..., ама викам си да вкарам повече хранения, дано тоя метаболизъм тръгне най-накрая. Та импровизацията при празен хладилник е трудна, но хапнах прясно мляко с ленено семе. Страшно ми хареса, ако проявиш въображение те връща в детството и малко прилича на мляко с бисквити (wasntme). След това, за да си набавя достатъчната ми доза кафе си направих и мляко с нес.
И започна великото чистене на апартамент-метене, бърсане, подреждане, местене на мебели... Може би трябва да го броя за “силова” :D
Докато траеше тая процедура, сгънах към 80гр. кашкавал.
След това пазарувах и добавям 100 гр. кашу- печено.
После бягах на интервю за работа, тъй като сегашната ми жестоко ми е писнала вече, а и напоследък доста нерви ми образува. Чакам да звъннат.
Прибрах се и продължих със дооправянето из нас.
И сега доволно се наслаждавам на чаша вино.
Водата е почти 2 литра, ще я добутам до края на деня, няма как! Макар че доста късно се сетих да пия, нещо през почивните дни я забравям...
Вечерята ще е пиле на грил и зелена салата + 1-2 чаши вино.
Забелязвам поприбиране на корема, което ми харесва, също така не знам дали е от лененото семе, но посещавам тоалетната втори ден подред, кооето доста отдавна не се беше случвало..
Пак нещо дълго стана тоя пост...
Трябва да се науча да пия вода през почивните дни.
Трябва да се науча да дъвча по-бавно храната, а не да гълтам като гъска (dull).
Лека вечер Ви желая, тийм-ри.
Hello, it’s me…
Значи вчера няма кво да му описвам, събиране с колегите от масажния курс! Беше много весело, жалко, че курса отдавна свърши, но поне още се виждаме!
ВЕрвам, че добихте представа! Не ме е яд за изяденото и изпитото, щото съм чела тука едни тръшканици след такива постъпки! Падаш-ставаш-продължаваш!
Днес: обичайното мляко със семе, обяд руло по милански, вечеря не знам още!
Харесала съм клипче за раздвижване после! Време е вече :-)
Ай, до скив
https://m.youtube.com/watch?v=Q5Q8kGSP-CA това правих преди малко... Добавих от себе си jumping jacks 30 броя и скокове на въже, без въже :-D ! Всичко ми отне около 15 мин. Като за начало реших да не се изхвърлям!
Водицата е 2 литра, кафета-2, едно капучино.
Толкова за тудей!
Живи и здрави, утре пак!
Хубава вечер! (nmuchfun)
P.S Да попитам как си меляте лененото семе, не разполагам с мелничка за кафе, това съм чела из нета, и за това с чука го “мелям”? Ако имате идеи, ще се радвам да ги споделите :)
Мнението беше редактирано от Йоана . на 14.03.16 20:01.
Добър вечер!
Настана време за отчети...
Днес цял ден ми беше страшно шантаво като цяло! Не се чувставах себе си.. Както и да е!
За цял ден имам- кисело мляко с ленено семе, задушени зеленчуци с месо, банан и топла супа от коприва! Хубаво е Мамчето като гостува! (nlove9)
Вода изпих повече от 2 литра, нещо мониторите на работа доста ме изпиха днес.. Кафетата са си две!
Приятна мускулна треска по бедрата усещам от вчера. Сутринта набързо клекове правих и не знам как да го опиша това от клипа, но сгъване на крак към ръка представляваше!
Ще изчакам малко време от вечерята и ще направя някакви упражнения с акцент корем днес.
Още чакам да звъннат за работата, ма ще стане, няма как! Друго не приемам като развой на събитията :D
Спокойна и уютна вечер!
Целувки!
Ми не правих корем... Трябваше да се карам с лудата ми майка! В резултат- страшно съм изтощена днес, все едно слон имам върху ми и го разнасям цял ден с мен! До момента- мляко с ленено семе, пиле със сметана и броколи и пикантни картофи.
Успешен завършек на деня! (F)
Пак съм аз... Правих коремни преси, с някви мой вариации, клекове, джокове... Абе общо взето подрипах доста из вкъщи! Цял ден с лека мъка слизам по стълбите в офиса, бедрата и дупето ме болят! Водата си е два литра, кафетата две чисти, и едно капучино! Всъщност винаги кафетата и всички останали напитки (топли) са чисти. Вечерята- пържоли и салати! Вино две чаши най- вероятно!
Целувам ви! Хубава да ви е вечерта!
Добър ден!
Нещо май омазах положението повече, от обикновено.. Снощи хапнах пуканки, които реално можеше да пропусна... А сега се връщам от обяд преяла с кашкавал пане и салата... Не мога да устоя на кашкавал пане! Иначе закуска мляко с банан и семе... Ама ще трябва сериозно да поработя върху яденето! Иначе най-накрая времето се пооправи и ще мога да бягам после! Водата я движа добре за момента, дано не изпусна нещата...
Приятен следобяд!
Вечерята беше пилешко! Не ходих да тичам, правих упражения вкъщи, клип на Боб Харпър! Напрегна ми краката, утре дали ще мърдам е друг въпрос... Некъв монолог си водя тук... Както и да е.. Приятна вечер!
Добро утро,..всъщност не ми е добро, след като ме събуждат с къртене и бЕсна чалгия... Да се отчета за миналите дни:
На 18 станаха 10 дни, откакто си спрях боклуците. За макар и краткото време, без да съм оправили храненето забелязвам леко покриване на корема.
В петък падна ядене, банани, ядки, кисело мляко, боклуци, че и пиене имаше, вечерта излизахме, но успях да направя една тренировка от блендъра.
Събота, както знаете беше Тодоров ден и малкият ми племенник имаше празник... Следователно пътуване и ядене и пийване, без тренировки...
Не се оплаквам, само констатирам!
Мисля си да започна да се раздвижвам и сутрин, само не съм измислила как да ставам, за да го правя, та аз за работа едва се справям... Ще опитам де, няма как! Целувам ви и ви пожилавам страхотна неделя!
Добър вечер, тиймъри... Нещо не ми остана време отминалите дни да ги опиша, но сега ще си наваксам!
Неделята мина добре, в приятната компания на любимото ми същество, храната беше прилична, без да се излагам.
Цял понеделник ми се ядеше сладко, ама цяяяяяяял ден какво се казва :д... Устисках, яденето не го помня, но не го прецаках.
Днес хапването пак ми е добре, но после съм на гости на позната, която е известна с баницата си, пиците, абе като цяло кулинарните умения, и не вярвам да устискам...
Движение през изминалите дни няма повече от обичайното в ежедневието ми.
Куца ми и водата напоследък, не ми се пие, не се и насилвам, ама със сигурност няма 2 литра.
Четох доста за тае-бо, мисля сега да пусна едно клипче да се размятам из вкъщи.
Ми туй то засега.
Живи и здрави!(sun)
Здравейте,
Няма кво да описвам, отприщила съм чудовището, дето яде всичко, и на моменти не мога да го контролирам!
От днес тва, иначе предишните дни си беше ок всичко!
Правих клип с Тае-бо! Не се изморих много, и не ме напрегна, както очаквах... Водата си я оправих!
Вярвам,че след утре ще ми мине желанието за ядене, познавам се, по ден кара!
Провалих се малко,но ще влезна в час надявам се! Целувки и спокойна вечер!