Помощ за актуални добавки при изгаряне

17.03.16
09:49

Започнах да тренирам по сериозно от началото на годината след доста голяма пауза. Последните 2 седмици съм на диета с ограничаване на въглехидратите с цел изчистване главно около корема и малко гърдите., но ми се иска в процеса да загубя колкото мога по малко мускул. В момента съм 186см/~88кг./44см ръка ..... другото ме е страх да го меря :) Имам проблем с коленете обаче и кардиото ще ми е доста ограничено като количество и качество. Ще пробвам с вело, но както и не мога да клякам ..... тея крака ще изчезнат тотално. Мисля да изчистя храненията максимално за да постигна по добър ефект. Но търся помощ за предложения относно няколко неща:

1, Добър към момента продукт BCAA за преди тренировка - преди пиех Xtend но ако има по добро в момента моля да споделите.
2, Добър към момента продукт за изгаряне на мазнините - преди съм взимал 3 вида L-Carnitine и при употребата им зверски огладнявах, което е минус за мен. Може и фет бърнър, но кофеина във високи дози ми влияе опияняващо. Кафета не пия.
3, Добър към момента продукт за потискане на апетита - ям много сладко ..... много! И искам да си помогна с ограничаването.
4, Пия протеин предимно вечер с мляко - Scytec 100% Whey Professional - страшно е вкусен и успявам да се залъжа за сладко с него.

Ще съм благодарен ако споделите опита си с добавки тъй като сега са се навъдили много нови продукти от както за последно аз си купувах.

17.03.16
09:57

Проблемът е изцяло в главата ти. Някакви си хапченца няма да те откажат от сладкото. И все пак можеш да опиташ с Хром.

17.03.16
10:07

Знам, за това търся нещо да помогне само в началото ..... после като понавикна сам ще се оправя. Стига да не е забранено ако може и марка за хрома.

Мнението беше редактирано от pockobg на 17.03.16 10:08.

17.03.16
13:35

казано от pockobg на 17.03.16, 09:49:

1, Добър към момента продукт BCAA за преди тренировка - преди пиех Xtend но ако има по добро в момента моля да споделите.
2, Добър към момента продукт за изгаряне на мазнините - преди съм взимал 3 вида L-Carnitine и при употребата им зверски огладнявах, което е минус за мен. Може и фет бърнър, но кофеина във високи дози ми влияе опияняващо. Кафета не пия.
3, Добър към момента продукт за потискане на апетита - ям много сладко ..... много! И искам да си помогна с ограничаването.
4, Пия протеин предимно вечер с мляко - Scytec 100% Whey Professional - страшно е вкусен и успявам да се залъжа за сладко с него.

1. BCAA на Pure Nutrition, Xtend, Moderd BCAA
2.Yohimbine, може да го комбинираш с Л-карнитин, зелен чай и други подобни.
3. и 4. Пии протеин вместо да ядеш сладко :)

17.03.16
16:52

Интересното е че Xtend 2 известни фирми които продават добавки ги оплюха яко ..... а преди сякаш добре ме възстановяваха. Те са най изгодни сякаш.

17.03.16
17:02

На Power & Beauty аминокиселините разклонена верига са много качествени.  Балъците нека дават пари за скъпи , ароматизирани прахчета със съмнително съдържание

17.03.16
20:05

казано от pockobg на 17.03.16, 16:52:

Интересното е че Xtend 2 известни фирми които продават добавки ги оплюха яко ..... а преди сякаш добре ме възстановяваха. Те са най изгодни сякаш.

Кои фирми са ги оплюли? Сайтове и магазини за добавки или производители ?

18.03.16
10:32

Не знам дали е позволено да ги споделя тук .... иначе магазини за добавки. Но си мисля, че може би искат да си лансират някакви марки.

Предложиха ми SWEDISH Supplements Synephrine HCL + Natrol Yohimbe Bark. Какво ще кажете за комбинацията? Или си мисля за Primaforce Yohimbine HCL.

За аминото има доста варианти Xtend/SWEDISH Supplements BCAA Engine 4:1:1/SCITEC BCAA Xpress/USP Labs Modern BCAA Plus. Какво ще кажете за тях?

Мнението беше редактирано от pockobg на 18.03.16 11:32.

18.03.16
10:45

Е нормално е . Както тук се опитват да си пробутват боклуците на Пюр , така и да речем силата промотират гаражното производство на доста марки, които вече притежават :) Иначе Xtend , отдавна не е толкова добър продукт

Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 18.03.16 10:46.

1. BCAA

- Xtend - голямата опаковка излиза изгодно, но напоследък има немалко лоши отзиви;
- Modern BCAA+ - добър продукт, но BCAA са вече малка част, може би около 8 грама, но това е само предположение. Дозата иначе съдържа почти 15 грама аминокиселини;
- BCAA Blast - мой личен фаворит (явно боклук, но може би съм заблуден ;) ), който предпочитам пред Xtend и Purple Wraath. Възстановяването е на нивото на Modern BCAA и Bulk Powders Instantized BCAA, ако искаш да имаш база за сравнение.

2. Фетбърнър

Може да пробваш с комбинация кофеин + синефрин, синефрин + йохимбин или при наличие на финансови средства зелен чай + синефрин + йохимбин.

Хубавото е, че при самостоятелния кофеин, може да контролираш дозата и 100 мг два пъти дневно може и да ти понесат.

3. Синефрин и йохимбин могат да потиснат глада към сладко или като цяло глада :)

4. Вкусните протеини на пазара са много, a Scitec е особено вкусен. Не очаквай обаче суроватъчният протеин да те засити. За насищане пробвай с казеин или телешки протеин.

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 18.03.16 11:24.

18.03.16
14:01

казано от Десимир Петров на 18.03.16, 11:24:

3. Синефрин и йохимбин могат да потиснат глада към сладко или като цяло глада :)

А може и да не го направят, което е по-вероятно. Обикновения синефрин, приет орално, общо взето никаква не я върши.

18.03.16
14:32

Аз и отдавна /2011г./ не съм купувал добавки така че ..... По горе редактирах мнението може да погледнете какво ми предложиха след като настоях за нещо друго.

@Десимир Петров

1, Много благодаря! Замислям се да прбвам Modern BCAA+ най вече, но ще огледам и BCAA Blast.
2, До момента не съм правил такава комбинация и мисля да пробвам
3, Дано :)
4, Суроватката с 250мл прясно мляко ми върши работа, но ще погледна и казеина.

@Valdis а кой е не обикновения синефрин?

То затова е могат, стимулнтите се отразят различно.

Наблюденията са ми, че зависи от екстрактът. 6% синефрин ми действа значително по-добре от популярните 30%. Имаше и едно изследване, което установява, че другите активни вещества в екстракта от горчив портокал оказват значително влияние върху действието на самия синефрин.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 18.03.16 14:38.

18.03.16
14:53

казано от Десимир Петров на 18.03.16, 14:33:

То затова е могат, стимулнтите се отразят различно.

Наблюденията са ми, че зависи от екстрактът. 6% синефрин ми действа значително по-добре от популярните 30%. Имаше и едно изследване, което установява, че другите активни вещества в екстракта от горчив портокал оказват значително влияние върху действието на самия синефрин.

Половин грам синефрин, не го чувствам по никакъв начин, какво да говорим за 10-20мг, което е стандартната му дозировка. Като цяло теорията за действието на синефрина, силно се разминава с практическите ползи. Със синефрин се опитват да заместят ефедрина във формулите за отслабване, но е много далече от неговите ефекти. Определено се намира на челно място в класацията ми за безполезни суплементи, редом до л-карнитина. Виж метил-синефрин е друга бира, обаче вече говорим за съвсем различно вещество.

Няма как да не се съглася, че синефринът не е особено силен продукт и дума не може да става за сравнение с ефедрина.

Моят опит е малко по-различен, но ефектът беше сравнително умерен. Пак ще се повторя, че най-добре усещам екстракт от горчив портокал с 6% синефрин. Възможно е цялостният ефект да идва от самият екстракт, наред с другите активни съставки като наренгин и хеспередин.

18.03.16
17:30

С екстрактите, няма как да си сигурен какво приемаш. Заедно с целевата субстанция, има множество алкалоиди, които няма от къде да знаем какво взаимодействие ще имат.  Друг неприятен факт е това, че от партида до партида съотношението на тези алкалоиди може да варира в пъти, което означава, че  и ефектите от тях могат да бъдат много различни . Аз лично ги избягвам когато е възможно.

19.03.16
13:07

Комбинацията SWEDISH Supplements Synephrine HCL + Natrol Yohimbe Bark мисля да я тествам дали ще има ефект при мен. Имам и малко Primaforce ALCAR който ми подариха....та ще включа и него.

За BCAA след като попрочетох малко мисля да е 2:1:1/+citrulline malat - обмисля се още/. Само ми е интересно дали Scytec BCAA Xpress е добър продукт. Мисля да го изпробвам.

Сега идва и въпроса - кое кога да се пие? Някой има ли предложения?

Мнението беше редактирано от pockobg на 19.03.16 13:27.

30.03.16
10:04

Здравейте,
Искам да ме посъветвате относно добавките за отслабване съчетани с тренировки.Накратко да обясня за себе си имам тренировки всеки ден даже и по 2 пъти, но имам едни излишни няколко килограма и искам да ги сваля и се чудя точно на какъв продукт да се доверя, не съм ползвала до сега,  по нета има само реклами, а аз искам истинско мнение!
Благодаря предварително :)

06.04.16
16:52

Взех Scitec BCAA Xpress и лимоновия вкус  е все едно пиеш прахче за настинка. С около 500мл вода е лек и на мен ми допада. Разтворимостта е добра, но трябва да се изчака 30тина сек. преди напълно да се разтвори с помощта на шейкър. Пия цяла мерителна преди тренировка и за сега ме възстановява добре, но това само за 1 седмица. Като свърша опаковката ще пиша. За момента пия само тези BCAA 2на доза+Orange triad X 3бр за ден - всеки ден.

14.06.16
10:29

Резултата след привършване на кутията + протеин от време на време ... колкото да не ям нещо сладко е 3кг на долу. Кардио не правя. Има оформяне на мускулатурата като цяло .... доволен съм от резултата.

05.07.16
22:16

Здравейте,

Опитвам се да се ориентирам към определен суплемент предимно за енергия и редуциране на теглото.Целта ми е да сваля 10-15кг.Работя от 9.30-18 и съм студентка ,трудно намирам време за тренировка.По скоро след работа се чудя да кое по напред. Общо взето сутрин закусвам около 8.30 предимно санвич или нещо с подобен произход, обядът е към около 13/14 часа обикновенно нещо готвено и ...после към 17 започва да ме гони зверски глад и докато се прибера имам чувството че ще изям светът, както и желанието за сладко е много енормно т.н един ден без сладко е немислим.Работя като консултант продавач в магазин за обувки често нямам никаква енергия, чувствам се изморена и без никаква мотивация.Стресът също е голям и има доста голямо физическо натоворване.
Спреля съм се на amix thermocore ili x stimulant.
Бих се радвала да получа оптимален съвет какво и откъде мога да закупя, предвид че не живея в България.
Благодаря най -сърдечно!
Поздрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1