23.03.16
20:46
Здравейте! На 15 съм и съм висок 1,76 и тежа 68кг. Не се храня здравословно но пък тренирам плуване и всеки ден тренировките са ми от 7-8 суха тренировка и от 8-10 във водата! Тежки са и ме изтощават повечето пъти! Преди бях пълен но лятото се бях стегнал и отслабнах с драстичен калориен дефицит и силна физическа активност по 2 пъти тренировка на ден! Тогава бях висок 1,72 и тежах около 73-74кг. Откакто отслабнах и спрях с калорийния дефицит започнах да качвам килограми въпреки че тренирам всеки ден (без Неделя). В огледалото не виждам никаква разлика или допълнително омазняване но това което показва кантара ме плаши!!! Слаб съм в ръцете и нямам грам мускул. Дали покачването на килограми са в мускули? В момента майка ми я няма в България и не ям готвено а по-често ям каквото ми се дояде от магазина и да често е сладко! Моля кажете ми как да спра качването и как мога да върна хомеостаза на тялото ми. Ето и все пак снимка на сегашната ми фигура.
Аз на снимката не виждам нищо плашещо както го изкарваш ти, а и щом казваш, че не виждаш омазняване, а килограмите се качват значи най-вероятно е мускул. Като за начало ограничи всичко в шумолящи опаковки, сладкото най-вече. Малко хора могат да се похвалят с възможността да хапват по 4-5 вафли на ден и да не им се лепи, било то и да тренират всеки ден.
24.03.16
23:24
Със сигурност ще ги огранича и ще наблегна на повече плодове. Дано има ефект!