Готови отделени яйчни белтъци от къде?

25.03.16
17:52

Дайте ми линк или град от къде мога да ги поръчам ? Ако ще и  от амазон или ибей да са ?  Видях една тема в форума ама няма точен отговор ...

Виждал съм такъв продукт в Metro…

25.03.16
17:55

А да знаеш дали са качествени ? В смисъл искам да ги ям сурови ... ?

Наскоро Герма пуснаха такъв продукт, но нямам никакъв опит нито с марката, нито с конкретните яйчни белтъци.

казано от anonymous anonymous на 25.03.16, 17:55:

А да знаеш дали са качествени ? В смисъл искам да ги ям сурови ... ?

Нямам идея до колко може да се разчита на качество. Просто минах покрай тях и ми направиха впечатление. Не ям такива неща - гърмя яйцата цели и не се занимавам. Препоръчвам ти да направиш същото. Освен това ти препоръчвам да се поинтересуваш каква е разликата в усвоимостта на суровите белтъци и тази на термично обработените...

27.03.16
17:53

ХИТ магазините, София.
Има белтъци и яйца.
Купувал съм си от белтъка,но беше гаден на вкус - горчеше.
Срокът на годност беше по - голям в сравнение с яйце,което ме кара да си мисля,че има екстри.

Лично аз съм на мнение,че ако се купят яйца и се събират белтъците е по ОК.

28.03.16
15:29

Да, но проблема е ,че може да се заразя с салмонела ... пък аз не искам ..  просто не са ми вкусни като ги сваря ... препочитам да ги изпия набързо и това е ...

24.04.16
16:02

В Метро ги продават купих си ги на нормална цена са , можете да си ги ядете сурови никакви проблеми няма :)

Аз си взимам GERMA. Правя ги на шейк със 100 мл прясно мляко, 100 мл от Белтъците и някакъв плод, какъвто имам. Когато имам време и омлет правя.  Аз ги поръчвам онлайн, защото ги няма на много места в София. Ето линк към ФБ страницата им: www.facebook.com/EggWhitesGERMA За сега нямам забележки, даже ми спестява едно 15 минути делене на жълтъка и нямам проблем със стомаха.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1