19.01.06
17:36
здравеите аз от 1 клас започнах да танцуам сега сам на 22 години заваршвам университет и танцьор в частна формация в пловдив и искам да ми кайете как се гиржите за тялото си,знам че всеки има начини нека се научим един от друг аз се опитвам и да се занимавам с фитнес....но е трудно да поддаржам невероятна фигура каквато искам т.к. нямам ввреме за почивка и се преуморявам...кажете вий?
Аз също се занимавам от доста време с танци,вече почти 10 години и ми е доста трудно да си поддържам фигурата защото вечно съм гладна и нещичко ми се хапва :lol: Но пък тичам на стадиона,правя си по няколко тренировки на ден в къщи,а и танците доста ми помагат :)
какви храни предоставяте на организма си,диети провеждате ли?жзимате ли добажки хранителни и наи вече ме интересува има ли танциори които да поддаржат теглото си само с диети или хранене и такива които имат отлична фигура а не слабаи изпита от тренировките
Много рядко ми се налага да спазвам диети...в останалото време просто се ограничавам от някои работи.Даже напоследък си хапвам бая обилно,но после с повечко тренировки си връщам формата за отрицателно време.Не разчитам много на диетите...защото с тях съм в добра форма до момента в който хапна нещо в повечко,а пък да спазвам нон-стоп диети....трябва да имам желязна воля :shock: а тя..малко така... липсва :lol: