Трудно покачване на килограми!

Темата е заключена.

30.03.16
15:39

Здравейте на всички във форума! Нов член съм и поради факта че бързам ужасно много с мнението ви, се извинявам, ако има като моята тема или отговор на моя въпрос, но наистина нямам никакво време за което съжалявам. Проблема ми е, че ужасно трудно качвам килограми абе направо си е невъзможно за мен. На 21 години съм, 1,83 висок и тежа едва 55кг, което е адски под нормата за височината ми. Ходя на фитнес от близо месец, пия протеинова матрица и креатин, но храната ми куца донякъде. Имам чувството, че не се храня достатъчно и не приемам всичките протеини от които се нуждая. Изчислих ги и ми излизат 94гр. на ден. Аз приемам със сигурност по-малко. Искам да попитам за един месец възможно ли е да кача поне 4-5кг.? Минава ми през главата и за препарат Danabol (метан), имам приятели и познати, които казват, че много бързо се качва от него. Мога ли да го използвам, като лек старт в покачването на кг? Много, ще съм благодарен да изкажете мнение по проблема ми с теглото. Да допълня, че не съм бил повече от тези килограми...от толкова време все на тях си стоя и вече започвам да се чувствам адски неудобно сред другите хора със сравнително по-голям обем. Благодаря за вниманието! :)

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 30.03.16 15:50.

30.03.16
15:43

Метана е всичко друго, но не и “лек” старт...

Тези теми - извън bb-team!
Моля, спазвайте правилата на форума!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1