Неприятни болки в лявото рамо

30.03.16
13:19

От няколко месеца ме боляха и двете рамена, затихна болката за малко, но сега боли само лявото.

Според вас на кое се дължи повече: прекалено бързо покачване на работната тежест и/или неправилна форма на изпълнение?

Чела съм, че най-много отнасят рамената при неправилна форма на лег, но според мен е по-скоро защото дръпнах рязко тежестта ли.. Не знам.

Темата беше редактирана от Anna на 30.03.16 13:21.

Може и от двете да е, колко пък прекалено бързо да си качила работната тежест?

Какво значи ‘боли ме рамото’? Твърде широко е това понятие.
Каква е причината за болката?

30.03.16
17:03

казано от Ростислав Арнаудов на 30.03.16, 16:26:

Може и от двете да е, колко пък прекалено бързо да си качила работната тежест?

Ами примерно като почнах да бутам отначало беше с един по-къс от олимпийския лост (под 15кг), на следващата тренировка беше с него вече, а на по-следващата почнах да го кича с тежести и така до +10кг, които явно са ме съборили :ДСтранното е, че не ги усещах тежки

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1