28.03.16
14:45
Здравейте! От дълго време се опитвам да си поставя за цел да тренирам и да си изготвя хранителен режим! И ето вече съм решена и готова. Но само с опитването. От известно време(почти месец) съм на лек режим ако мога така да го нарека. Избягвам пържено, тестено, сладко и газирано като в Неделя съм си определила Cheat day. :D Имам нужда от помощ и се надявам да я получа тук. Висока съм 1.73 и тежа 68кг., като мога да кажа че не съм дебела, а имам проблемни зони - корем и бедра. Поръчах си Black fire в комбинация с още едни капсули и искам да започна тренировки. Също така съм с ограничено свободно време и това също ми пречи страшно много. Предварително благодаря :)
Добре дошла:)
Не разбрах с кое имаш нужда от помощ, но бих те посъветвала да нямаш cheat day, а cheat meal, защото ако деня ти е full binge eating може да те дръпне доста назад с прогреса. Затова най-добре яж си през деня нормално, а за вечеря яж каквото ти душа иска:)
Това е с цел да се чувстваш satisfied достатъчно, че да не продължиш да се тъпчеш (както повечето хора правят, когато е чийт дей) и да легнеш да спиш с усмивка, хахаха .
Black Fire-а не ти е от особена нужда, но вече си го поръчала така или иначе. Важно е единствено храненето, после тренировките.
Успех с воденето на дневника:)
31.03.16
11:13
Много благодаря за съветите :)