18.03.16
14:05
Здравейте, Какво и по колко предпочитате да ядете в училище като най-добър вариант, видях темата която е качена от ББ Теам, и реших да попитам кое от всичките работи харесвате най-много, препоръчайте ми храна( белтъчини,въглехидрати и мазнини) !!? Благодаря предварително !
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 21.03.16 07:32.
18.03.16
14:42
На училище не ходя от известно време (за съжаление), но когато ми потрябва храна за разнасяне, то за мен комбинацията месо + сурови ядки е без конкуренция като практичност и ефективност.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 18.03.16 14:44.
И аз съм приключила отношенията си с училището преди има-няма 12 години, но на работа - яйца на омлет и зеленчуци, развлачвам ги в кутии. Ядки също. Като цяло месо не обичам много да си нося, защото предпочитам да е току-що направено. Това, ако говорим за храна, която се носи на работа/училище. Сандвичи, с хубав хляб и богат пълнеж, също са ми сред любимите храни за работа, всъщност като ходех на училище, в по-големите класове, се изхранвах с такива.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 18.03.16 15:20.
18.03.16
15:01
И аз приключих с училището, но преди или си носех храна, някакво месо и ориз или картофи или си взимах от близката скара пилешко и варени картофи, но така излизат малко скъпо.
18.03.16
15:06
Не ходя на училище от известно време, за огромна радост. Яж каквото ти падне, така или иначе, сексът е мираж и строго индивидуален.
18.03.16
16:49
На работа тази седмица си носех 100 гр. макарони , половин плик мексикански микс + едно парче пилешки гърди. Лесно се носи и няма как да се омажеш с некви сосове. Ако искам мазнини слагам и една лъжица зехтин.
18.03.16
18:09
Благодаря ви много !!
19.03.16
20:07
Ядки и понякога протеинов шейк ;) По принцип не съм привържаник на схващането “Яж през 2 часа за да качваш” или нещо подобно и нямам проблем докато съм на училище да не ям “както трябва”.
Както ти казаха и другите: най-добрия вариант е да си носиш храна в кутии или някакви сандвичи. Другият вариант са протеинови барове, но освен че са скъпи, няма да усетиш никакво засищане от тях. Такива можеш да консумираш в краен случай, ако нямаш възможност да си носиш храна или ги набараш отнякъде на аванта :D
21.03.16
07:22
Благодаря.
21.03.16
19:16
Още въпроси: Как мислите?! , Пречили еднообразното хранене при покачване на мускулна маса, т.е дълго време да ядем едно и също. Относно другия въпрос, когато искам да кача чиста мускулна маса , от това което съм прочел до сега знам, че да кача мускулна маса трябва да съм в калориен излишък ?! , Как трябва да стоят работите с калориите при чистата мускулна маса и имали нещо по различно ??!
22.03.16
21:42
Няма как да качваш чиста мускулна маса без да се омазниш (или поне натурално). Свиквай с факта, че на всеки килограм, който качиш, поне 300-400 грама ще са мазнини.
02.04.16
17:03
Ясно ! Благодаря!