17.04.04
17:43
Моля,някой ако е пил това да каже как се взима ,дозировки ,с какво се комбинира и т.н
Благодаря предварително!
Крок, преди да пристъпиш към употребата на Цитомел, най-добре се консултирай със специалист дали нямаш хипер- или хипофункция на щитовидната жлеза. Цитомелът може да бъде АДСКИ опасен, може и да станеш зависима от него до края на живота си.
Znaia,
niamam i namerenia da si pravia experimenti ,prosto sybiram info po vyprosa .
13.07.04
10:23
Napalno sam saglasna s Eclipse.Porajeniata mogat da badat mnogo opasni.Az sam go pila minalata godina,no predi tova posetih lekar za shtiotovidnata jleza.Ta T3 e drugoto naimenovanie na citomel,ako sluchaino go namerish niakade -kaji mi zashtoto i az go tarsia otdavna.
Pie se piramidalno ,kato se zapochne s 25mg na den /parva sedmica,50 mg/vtora sedmica75 mg /treta sedmica,50mg/chetvarta,25mg/peta sedmica.NE BIVA DA SE ZLOUPOTREBIAVA!!!!!!!!!!!!!
Pie se 1-2 pat v godinata s pauza ot 6 meseca.Efekta naistina e poraziavasht!Ako se spre 5 dni predi saztezanie -ne moje da se otkrie pri doping test.Negov po-lek zamestitel e L-Thyroxin
No e opasen,ako imash problem s shtitovidnata jleza!!!!!!!!!!!!!
Ейй:))
Може да съм с диагноза ,ама чак така да издевателствам върху себе си-НЕ!Тогава събирах инфо за препарата,не го бях чувала ,нямах идея как работи,за какво се прилага.Сега ,когато съм наясно мога да кажа ,че никога не бих го пробвала !!!
Благодаря Ви за съветите и загрижеността;)