Дневникът на Ива

Темата е заключена.

04.04.16
13:12

Здравейте, казвам се Ива и съм на 23 години. От 2 месеца се каня да започна да си водя дневник тук, но все не знам какво фа напиша. Ще започна с това, че от 3 месеца ходя на народни танци, а когато имам свободно време (което е голям дефицит при мен) ходя на фитнес. Относно храненето консумирам повече зеленчуци и месо, но в момента постя и не консумирам нищо животинско. Килограми не искам да казвам тъй като са доста, но имам огромното желание да ги намаля (много). Определено ще ми е по-лесно като си водя дневник, а ако някой има желание да помогне със съвети е добре дошъл. :)

04.04.16
13:18

Здравей и добре дошла! :)

Хубаво ще е да дадеш малко повече информация за да ти помогнат със съвети относно целите ти :)

Lucy

04.04.16
13:21

Здравей :)
Няма значение колко са килограмите. Тук има доста хора, работещи върху теглото си, затова няма нужда да се притесняваш. По скоро така ще получиш по-полезни съвети. :)

Честит дневник и добре дошла! :)

08.04.16
14:09

Такаа... За днес менюто е следното:
За закуска 1 ябълка, тъй като така съм си свикнала от край време.
За обяд 2 кюфтета от тиквички + около 200 гр зелева салата
За вечеря още не съм измислила, но най-вероятно ще е леща.
Междувременно реших да пробвам едни пълнозърнести сладки с орехи и кокос.
Относно спорта: днес нямам танци, затова мисля да потичам и евентуално да скачам на въже ако го намеря вкъщи :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1