02.04.16
22:48
Имам въпрос за гейнъра за покачване на маса.Колко струва най-евтиния гейнър и за колко време стига, и как се пие, колко пъти дневно? Също такс ако може да ми предложите други добавки за покачване на маса на добра цена:количество и да са ефективни, разбира се.
Моля модераторите да проявят разбиране към новите във форума.
Темата беше редактирана от Borislav Milchev на 02.04.16 22:51.
02.04.16
23:10
Маса се прави на маса , а не с хапчета и прахчета. Парите,които ще похарчиш за глупости, можеш да инвестираш в качествена храна.
02.04.16
23:16
Имам нужда да приемам добавки понеже имам бърз метаболизъм.Добавките са важна част за всеки бодибилдер.Ако може по-малко остроумия и айде да не си правим мнения на профила.Попитал съм нещо конкретно.
02.04.16
23:59
Използвай търсачката тогава, като искаш по-малко остроумия ...
03.04.16
08:57
Този продължава да си печата мнения без да помага.Използвах търсачката, а сега искам да чуя и човешко компетентно мнение.
03.04.16
09:32
Зависи каква разфасовка се търси, 1 кг е към 20-25 лв, големите чували от 5-7 кг са по 100-120 лв.
Една доза гейнър е около 50 грама, тоест 2 мерителни лъжици.
Вече може да си направиш сметка колко време ще караш.
03.04.16
15:26
Мерси, а по колко пъти дневно се приема?
“Мечо- турист” много добре те е насочил. Но ти явно искаш някой да потвърди решението ти, отколкото да ти даде адекватен съвет.
Давай, харчи си парите за торба със захар и оцветители.
Явно хич не си се ровил в търсачката, щом задаваш такива неадекватни въпроси. Сега да не кажеш, че те хейтвам...
03.04.16
21:41
Когато отговаряш правилно на и без това глупав въпрос, а отсреща ти казват че “печаташ мнения” :D
Така. Една доза от тазия “магия” е 50гр.... Казваш, че не може да изядеш още 100гр бял хляб ( или ръжен или типов) който съдържа ~50гр въглехидрат. Или не можеш да изядеш още 3-4 картофа? Мислиш ли, че ако изядеш 3-4 картофа повече ще качиш кг? Май не. И с гейнъра е същото.
Вече са ти го казали няколко човека : По-добре инвестирай в добра храна. Приемай повече протеини, качествени въглехидрати ( не такива от гейнъри ) и “полезни” мазнини ;) И ако все пак решиш че с едни 50гр въглехидрат ще си помогнеш..... - едно кило захар е 2 лева :D Разтварай си във вода и си потърси синята книжка (пише НЗОК на нея и зъболекаря понякога я иска ) :D
Успех в начинанието ;)
казано от Borislav Milchev на 02.04.16, 22:48:
Моля модераторите да проявят разбиране към новите във форума.
Здравей, Борислав/Красимир!
Мисля, че винаги сме проявявали такова не само към новите потребители.
По част от формулираните от теб въпроси има десетки теми, а и немалко статии в този сайт. А отделно, както и ME4O_TURIST ти е казал, употребата на търсачката относно цената, например, ще ти е в пъти по-полезна от очакването на готов отговор. Така че използвай я.
По въпроса с цената - отваряш търсачката, избираш протеини, после гейнъри, после сортираш според важен за теб критерий.
Как се пие - посочено е в описанието на повечето продукти, като си избереш продукт, твърде вероятно е да написано в описанието как, кога и по колко.
По въпроса с добавките за маса - търсачката отново е верен помощник - Десо е написал чудна статия:
http://www.bb-team.org/articles/5132_bb-team-otgovarya-kakva-dobavka-da-si-kupya-za-pokachvane-na-muskulna-masa
Занапред моля за въздържане от мнения от този тип:
казано от Krasimir Krumov на 02.04.16, 23:16:
Ако може по-малко остроумия и айде да не си правим мнения на профила.
В първия си коментар ME4O_TURIST се е опитал да те насочи, при това дружелюбно, с цел да ти помогне. Вторият му коментар не е без връзка с темата, защото е в отговор на твоите въпроси - посъветвал те е къде може да намериш отговори на въпросите си, пък дори да не ти е дал отговор какъвто търсиш.
Единственото мнение, което подлежи на модерация, е твоето. Знаеш защо го споменавам ;)
П.п. Докато пиша, момчетата са ме изпреварили.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 03.04.16 21:49.
Добавките са важна част за всеки бодибилдер.
Важни са, но едни други “добавки”, дето се продават в аптеката. Тия, за които говориш, нямат значение. Освен това, бодибилдер е човек, който участва в състезания по бодибилдинг, а ти не си такъв.
Попитал съм нещо конкретно.
Конкретно, няма никакво значение. Това не е лекарство, че да се пие по рецепта. Това е храна на прах (при това нискокачествена храна на прах). Ако искаш да приемаш течни калории, има други, по-евтини и приятни начини, така че по-добре не си давай парите за глупости.
Между другото, давам ти безплатен съвет, който може да ти спести много излишни харчове, ако се вслушаш в него. Но ме съмнява да се вслушаш.
казано от Krasimir Krumov на 03.04.16, 08:57:
Използвах търсачката, а сега искам да чуя и човешко компетентно мнение.
Не ти личи да си ползвал каквото и да е.
Дадоха ти достатъчно компетентни и човешки мнения, но ти явно си решил, че добавките са пътя към успеха и с тях се става як по-бързо.
Мнението беше редактирано от Петко К на 03.04.16 23:59.
05.04.16
10:47
Прекрасно лешоядско посрещане на нов мембър.
Петко, явно и ти не знаеш какво е бодибилдер :D
казано от Borislav Milchev на 05.04.16, 10:47:
Прекрасно лешоядско посрещане на нов мембър.
Петко, явно и ти не знаеш какво е бодибилдер :D
Защо пък да не знае?
Хората ти отговориха, но ти явно чакаш нещо конкретно, което не получаваш ..
05.04.16
10:56
Ти явно не си го получавала от доста време.
05.04.16
11:32
Виж, това , че не искаш да приемеш мнението на хора, които имат опит и познания, си е изцяло твой проблем. Купувай го тоя гейнър и мирясвай :)
05.04.16
11:42
казано от Borislav Milchev на 05.04.16, 10:56:
Ти явно не си го получавала от доста време.
Бориславе, никой от хората във форума не е длъжен да направи резюме на 1/3 от темите за добавки, за да отговори на въпросите ти. Не ги задавай с такава нагласа, още повече че не изглежда да си готов да приемаш мнения, различни от твоето. И тук няма никакво значение, дали си нов или не. Общуването не дели хората по този начин.
И много добре помисли, дали времето ти тук си струва за теб, защото то няма да е дълго, ако продължаваш с мнения като цитираното от мен по-горе.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 05.04.16 11:43.
05.04.16
11:48
Опааа, големите бицепси и гладките мозъци, аз какво ги питам, а те решили да ми се правят на строги.Айде малко да ми отговориш,а?