14.04.16
12:10
Здравейте,
аз съм Юлия, на 26г.
Притежавам ужасните 60кг при ръст 164см. Мерките ми са 88-68-88. Структурата ми е такава, че общо взето всичко “лошо” е струпано в областта на бедрата. Ще кача и снимки.
От две седмици ежедневно правя кардио - по около 30 мин.бягаща пътека (в които разпределявм интервали от по 2мин. с 8км/ч и 1мин. с 5км/ч - не ми стигат силите за повече). Правя и упражнения със собствена тежест - лицеви опори, клекове, бъмпита, скачане на въже, коремни преси...
Целта: 50 кг и по-строен и оформен силует.
Храната - сравнително нисковъглехидратна. Ако въобще ям някакъв въглехидрат, издърпвам го в първата половина на деня, ако не се броят двете задължителни чаени лъжици мед почти непосредствено преди лягане (blush)
Назад във времето съм варирала в порядъка 50-65кг, което доведе до сериозни поражения върху стомаха ми. Сега практически не ходя до 00, освен ако не пия сена+майчин лист или зелен чай.
Примерен ден:
10:00 - студен чай
12:30-13:00 - пилешко с гъби и лук или пилешка пържола със салата зеле и моркови или кафяв ориз с грах и моркови
19:30- овчарска салата или пилешка пържола филе със зелена салата или домати
23:00 - 2ч.л.мед
Започвам този дневник,от една страна, за да контролирам храненето. Сигурна съм, че ако започна да описвам всичко, което приемам, ще редуцирам излишното. + това смятам, че правя някаква грешка - безвъпросно ясно ми е, че тяло не се вае за две седмици, ала прогресът ми е нулев.
Ще се радвам и на вашите мнения и препоръки за тренировките ми. Имам страшно много мазнини за чистене, надявам се на резултат в средносрочен порядък.
Прекрасното е, че въпреки извънредно заседналия ми живот досега (работя в офис и пътувам с автомобил), изпитвам страшно удоволствие от движението и се радвам, когато тренировката ми е била достатъчно интензивна, за да ме остави без сили.
15.04.16
21:13
Добре дошла! :)