30.01.06
14:27
от доста време сам в застои и вече мисля да направя някакъв малак цикал но не сам решил с какво. Още никога не сам взимал стероиди, ако може да ми предложите нещо
и все пак още се чудя
интересува ме някои анаболен стероид + какво да го комбинирам + какви протектори и каква цена ще ми излезе а и какви са дозите да не зема да се отровя :)
Не пускай поредни постове моля !!! Ако имаш да добавиш нещо използвай бутона “промени” !!! Обединих ти поста
DJGorgio-Astor
30.01.06
23:07
Към какво се стремиш.Маса или релеф?
главно маса искам и малко да орелефя ама маи ще е след това освен ако не може да се комбинират анаболен стероид с катаболен или там както се води орелефителен стероид :)
30.01.06
23:55
ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ
ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ
Още един такъв пост с линкове към сайт за стероиди и получаваш директен бан !!! Прочети и спазвай правилата !!!!
DJGorgio-Astor
31.01.06
00:34
Все пак никои не му отговори а и не съм го дал линка за да правя реклама или да насър4авам употребата на стероиди, а за да успее да добие представа за стероидите.
Години? Ръст? Килограми? Стаж?
анаболен стероид с катаболен или там както се води орелефителен стероид
Излагаш се... Всичко зависи от диетата. Можеш да си чистиш и като взимаш Testosterone или Tren, въпреки, че те са силно анаболни/андрогенни и се взимат главно за качване на маса.
31.01.06
15:31
[quote author=”^MaD^”]почти на 18 сам 185см 80 кг стажа ми е почти 3 години !
Застоя можеш да го преодолееш с добавки и промени в тренировката, не взимай нищо хард на тази възраст, най-добре е след 25г. Ти си решаваш!
аз още не сам решил дали ще взимам искам само да питам, но нз вече сам се отчаял :(
Ако решиш да правиш нещо, поне го прави като хората. Стандартен първи цикъл е Testosterone (Enanthate или Cypionate) на 500mg седмично за 8-10 седмици. Първи цикъл по принцип е най-добре да е само с един стероид за да разбереш как реагираш на него. Примерно ако са 2 или повече и се проявят странични ефекти няма да знаеш кой точно препарат ги е причинил. Протектори - Nolvadex по време на цикъла, Nolvadex и Clomid за PCT.
това ме интересуваше а имам още 1 въпрос колко пари ще ми излезе целия цикал (8седмици)
Аз ти препоръчвам да си биеш по един сустанон на 5 дни! Цикъла да е 8 седмици, т.е. ти трябват около 11-12 сустанона => 90-100лв за химията!
31.01.06
22:45
[quote author=”^MaD^”]аз още не сам решил дали ще взимам искам само да питам, но нз вече сам се отчаял :(
Съжелявам не е по темата ама кат си са отчаял да видиш, че има и други варианти
Ето чети тука за застоя :
Промяна на сериите за покачване на мускулната масата
В тази статия ще се опитаме да разясним няколко неща около “Bear” протокола от книгата на Pavel Tsatsouline. Неговата цел е покачване на мускулна маса. Най-просто формулиран , той звучи по следния начин:
“Използвай 80% от тежестта на максималната си опит и направи още колкото се може повече серии докато формата на изпълнение на упражнението не се развали” .
И познайте какво става? Този съвет върши чудеса ! Но познайте и какво друго става? След около 3 седмици растежа спира. Защо? Трениращия просто продължава да използва същата тежест и същия брои серии , и очаква да продължи да расте.
ГРЕШКА! ГРЕШКА! ГРЕШКА!
Тялото само по себе си е машина за адаптиране. Ако правете нещо прекалено дълго време тялото ви ще привикне (или по лошият вариант , то ще се “повреди” ако го претоварвате с прекалено много работа). Скоро то ще се адаптира към количеството работа ,което извършва. И какво ще направите след това? Сигурно ще добавите още серии. Но тук се появява едно малко проблемче - може да добавяте само определен брои серии преди да се претоварите. Правилният подход е друг. Той е много прост, логичен и ефективен: намалете броя на сериите на половина. И какво става? Вие започвате пак да растете. Причината за това , е че тялото ви има шанс да си почине и да продължи да расте, случва се и още нещо: вие правите това което Pavel Tsatsouline нарича “отпускане”, т.е. давате на тялото си време да се деадаптира, което пък от своя страна ще му осигури достатъчно потенциал за растеж следващия път когато увеличите сериите.
Ето какво казва Aaron Antcliff:
“Прасците ми винаги за растели много добре, те просто растяха постоянно, дори когато други части от тялото ми ненапредваха. И на скоро се досетих на какво се дължи този постоянен растеж: никога не използвам един и същи брои серии за повече от една тренировка подред. Ето и още нещо: никога не сменям упражнението, винаги използвам едно и също. Когато дойде време за тях използвам една седмица 6 серии по 5 повторения, другата седмица 10, следващата 3 серии, след това много тежки серии по 5 повторения, след това 15 серии общо неспазвам никаква последователност, единственото което следя е да неправя същото две поредни седмици.”
Нашият съвет:
Постоянната смяна на броя на сериите е начинът, когато става въпрос за постоянен напредък. Увеличете сериите за 2 седмици след това ги намалете, след това обратно. Когато правите “BEAR” цикъл може да прилагате едно малко трикче, то се състои в това да направите 1-2 тежки серии преди да започнете с многото серии по пет повторения. Целта е да възбудите нервната си ситема, даже ще забележите че сте станали малко по-силен когато започнете да правите петичките.
Мисля, че това ти трябва( ако не си го пробвал де) Успех!