Идивидуален хранителен режим? Въпрос и корекции?

Така добър ден искам да се посъветвам с вас за моя хранителен режим за покачване на мм.
Тежа 76кг (след чистене съм)
184см висок
С около 11-12%подкожни мазнини
Ям само бавни и сложни въглехидрати щото съм едноморф , в едно хранене никога не ям мазнини и въглехидрати.
И ето за това искам да попитам дали е добре и трябва ли да коригирам нещо.
Вчера съм изял 2900калории
101гр мазнини
310-315гр въглехидрат
И 260гр протеин.
Също така пия глутамин преди лягане 10гр и Peak tri-anabol 60гр + 2хапа след всяка тренировка.
Сутрин закусвам около 5-6 белтъка с 2 жалтъка и 2 филийки пълнозърнест хляб вита.
След около 20мин 100-150гр овесени ядки + 250мл прясно мляко верея 0,1% масленост
Към 9 - 2 зелени ябълки
След това към 11часа пилешка пържола около 300гр + салата от зеле или домати и краставици.
След това ям пилешко с кафяв ориз около 100-150гр пилешко филе и 150-200гр кафяв ориз.
Преди тренировъчно хранене ми е 1 зелена ябълка или пилешко филе или сьомга.
След тренировка зависи пак или пилешко филе с кафяв ориз и зеленчуци или нещо протеиново като риба и пак овес.
И вечер преди лягане 110-130гр обезмаслена извара.

18.04.16
13:08

На 76кг. нямаш нужда от толкова много протеин. Дръж го до 200гр. и разпредели останалите калории в мазнините и въглехидрата.

казано от Aesthetic Un на 18.04.16, 13:08:

На 76кг. нямаш нужда от толкова много протеин. Дръж го до 200гр. и разпредели останалите калории в мазнините и въглехидрата.

А може ли поне тази седмица да ми е малко по-висок приема на протеин защото съм на двуразови тренировки тази седмица, тренирам към обяд и вечер? И когато почивам и мина на една тренировка на ден да намаля и протеина и ще го държа на около 200гр.
И до колко мазнини и въглехидрати мога да стигам като се има впредвид, че съм едноморф и лесно омазнявам? Искам да кача максимално чисто!

18.04.16
17:54

казано от Любослав Овчеполски на 18.04.16, 16:45:

казано от Aesthetic Un на 18.04.16, 13:08:

А може ли поне тази седмица да ми е малко по-висок приема на протеин защото съм на двуразови тренировки тази седмица, тренирам към обяд и вечер? И когато почивам и мина на една тренировка на ден да намаля и протеина и ще го държа на около 200гр.
И до колко мазнини и въглехидрати мога да стигам като се има впредвид, че съм едноморф и лесно омазнявам? Искам да кача максимално чисто!

Идеята е, че нормално трениращ човек няма нужда от повече от 1,8-2,2гр/кг. протеин, тоест за твоите 76кг. най-добре да са до 200гр. даже по-малко 180гр. Не, че ще ти стане нещо, просто може да извлечеш повече ползи, ако изядеш тези останали калории под формата на мазнини или въглехидрати.

19.04.16
21:22

А защо да намаля протеина, като може да го увеличи?

казано от ANZy на 19.04.16, 21:22:

Защо трябва да го увеличавам?

20.04.16
00:18

Защото не са нужни толкова големи количества, тук става въпрос за обикновен натурално трениращ човек.

20.04.16
00:29

Първо, защото ще дава повече пари за храна. Второ, защото 1.5 г./кг. при качване са достатъчни, т.е., в неговия случай това са 100-120 г. И трето, защото се опитва да качва, а протеина е засичащ и като яде много протеин, първо, че си орязва от калориите на другите храни и второ, че се засища по-лесно и ще му е по-трудно да приема достатъчно калории.

А горе долу колко гр въглехидрат и мазнини да приемам???

Ощебведнъж повтарям ЕДНОМОФР СЪМ и искам минимално покачване на мазнини.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1