19.04.16
14:56
Привет
Значи времето се затопля и търся начин как да си нося храна на работа от вкъщи. С обикновените кутии вече не ми се рискува, единственият вариант дето се сещам е хладилна чанта , ама да я мъкна на работа..Някой ако има подобен “проблем” , нека да сподели как се справя.
19.04.16
15:00
#1
Каква храна и колко време трябва да стои извън хладилник?
Най-вече варените яйца, за тях най се притеснявам. Другите неща , кашкавала/сиренето/зеленчуците не е чак толкова проблем. Смените ми са 12 часови, да кажем че 7-8 часа ще са извън хладилник.
19.04.16
15:14
#3
Имаше от Кауфланд и Лидл такива чанти по 1.40лв даже. Аз си бях взимал и бях доволен. Изкара 2 седмици някъде де, ама то и това е доволно - даже и всяка седмица по 1.40лв да даваш, пак си е оферта, особено пред това да се натровиш.