17.04.16
09:50
Здравейте, скъпи бб-тиймъри!
Отново се обръщам към вас - на вас разчитам винаги за добър и сигурен съвет.
От два месеца имам огромни болки в целия десен крак (отскоро болки се появиха и в кръста), поради която не само че не мога да тичам (което преди правех редовно), а има дни, в които едва ходя. Разбира се, от един месец ходя по доктори, опитвам се да се лекувам, но болката все още е значителна (но вече поне не вървя с болки). Въпросът ми е какъв спорт бихте ми препоръчали, който да е максимално безвреден за кръста (и да не го пренатоварвам)? За момента се сещам и пробвам с каране на колело (което ми е много скучно) и плуване.
Ще съм благодарна за всякакви спортни съвети, тъй като два месеца бездействие вече ме побъркват и имам нужда от удовлетворяващи тренировки (има ли шанс за такива?).
Благодря предварително.
17.04.16
09:53
Болката, която описваш, съвсем не звучи нормално и преди да я идентифицираш конкретно, не избирай спорт. При какви лекари си била до момента?
Първо бях на ортопед, после започнах физиотерапия (при което болката спря да нараства, но все още я има), която със сигурност ще продължа. Препоръчаха ми да се посъветвам и с невролог, което престои да направя. Общо взето, никой няма достатъчно яснота за състоянието ми и самата аз вървя насляпо за момента.
17.04.16
18:50
В този случай и аз бих посъветвал преглед от невролог. Ако си от София и няма къде да отидеш, пиши ми, ще препоръчам моя.
18.04.16
17:52
За невролог си девойко :)