01.02.06
15:16
здравеите парво искам да ви питам сопред вас дали е добра тази програма от лекарства която ми направиха за сваляне на килограми ето това ми дадоха да пия?
piruvate ca-2 кутии по 100 таблетки, fat burner plus-100 таблетки,thermo tabs -60 теблетки, neo-tiroimade-l-tri-iodtironina- 2 кутии по 60 таблетки 140 хап4ета клебутерол, 100 таблетки паросим и 60 таблетки метандростенолон
зна4и тва ми епрограмата за около 3 месеца ако може да ми кажете жа6етмо мнение благодаряжи.
и да кажа 4е този форум е наистина супер як :D :D :D
[quote author=“tikiriki”]здравеите парво искам да ви питам сопред вас дали е добра тази програма от лекарства която ми направиха за сваляне на килограми ето това ми дадоха да пия?
piruvate ca-2 кутии по 100 таблетки, fat burner plus-100 таблетки,thermo tabs -60 теблетки, neo-tiroimade-l-tri-iodtironina- 2 кутии по 60 таблетки 140 хап4ета клебутерол, 100 таблетки паросим и 60 таблетки метандростенолон
зна4и тва ми епрограмата за около 3 месеца ако може да ми кажете жа6етмо мнение благодаряжи.
и да кажа 4е този форум е наистина супер як :D :D :D
:shock: !!??
Само дето не си разбрал, че хората от този форум тренират , а не гълтат хапчета с шепите :evil: !
01.02.06
15:53
паросим? може би си искал да кажеп Напосим ? и метан ? това за отслабване.. не мисля.. виж първите да доста добре въпреки че са бая хапове.. обаче тая тема мисля че е за другиа раздел с последните хапове...и те НЕ са за отслабване 8)
да маи малко сам обаркал ямстото на тази тема слу4ва се дано ме извините 6те я пусна кадето трябва
Тва ако ти го е дал личния лекар - човека нещо те мрази
Тоз напосим и тоз метан - без коментар
т3 и т4 хормоните ли са това - ше гориш
термо табс и останалите фет бърнърс - добре е
краен резултат : прецакан!