01.02.06
19:52
Значи искам да знам мога ли да кача 5-7 см бицепс и 8-9 см гръдка обиколка за 2 седмици и как ? ... Разполагам с аминокис. протеини и креатин на Нутрим и как да комбинирам упражненията, за да стане най-ефективно в/у тези две муск. групи .. ???
01.02.06
20:03
Абсолютно невъзможно!
01.02.06
20:05
шах-мат. Може да си истински щастлив ако качиш един сантиметър за 2 месеца и да танцуваш по улицата ако го направиш за един.
01.02.06
20:09
6-7см само в бицепса , ентусиаст :D
01.02.06
20:10
[quote author=“vesonet”]Значи искам да знам мога ли да кача 5-7 см бицепс и 8-9 см гръдка обиколка за 2 седмици и как ? ... Разполагам с аминокис. протеини и креатин на Нутрим и как да комбинирам упражненията, за да стане най-ефективно в/у тези две муск. групи .. ???
За къде бързаш ве? Къв е тоз срок от 2 седмици?. Тези добавки дето си казал не са магически, че да качват толкова ти сигурно искаш да качваш и без да ходиш в залата...
01.02.06
20:12
Баткооо, ти си некъв ДИВ оптимист...Как го измисли само тва за бицепса...То сигурно ше ходи момчето на некое купонче, и иска да събере погледите ;)
01.02.06
20:19
По тая логика аз почвам да тренирам 3 месеца преди олимпията и ще му зема акъла на Ронито :lol: :D
Можеш бе ...що да не можеш..ма ний незнайм как и затуй блъскаме отгодини.Кат разбереш как става ела да откриим философския камък и да напрайм Perpetuum Mobile…
абсолютно,тотално,непосилно НЕвъзможно :!: То ако беше така всички щяхме да се борим за първото място на Олимпия :wink:
01.02.06
20:28
тва даже и с “здрава” химийка не става :lol:
Вече какви ли не ги пускат във форума.Добре,че поне има срок от 2 седмици,ами ако му трябваше за утре..!?
01.02.06
20:33
Ако искаш 1 см на бицепс и 2 гръдна... се разрови в сайта и попрочети из форум. :wink:
01.02.06
20:37
.... хораа “Вие” май не сте за тоя форум ...
Хуухууу ти ако тия мерки за 2…3 месеца дали 6те ги качиш пак ти искаш за 2 седмици :lol: я се стегни малко за каде барзаш яж бласкаи като вол и може да има некакаж ефект :wink: :lol: 8)
01.02.06
20:47
[quote author=“Alonzo”]Хуухууу ти ако тия мерки за 2…3 месеца дали 6те ги качиш пак ти искаш за 2 седмици :lol: я се стегни малко за каде барзаш яж бласкаи като вол и може да има некакаж ефект :wink: :lol: 8)
То ако за година ги качи тре’а софра да пра’и. :lol:
01.02.06
20:53
Ей приятело,жестоко си се объркал.Ти надали откакто си тръгнал да тренираш(не знам от колко време тренираш) си постигнал такива резултати а пък искаш да го направиш за две седмици.Има хора дето с месеци не могат да качат 2см на ръката примерно,не става така,няма нещо “вълшебно” всичко става с много труд,пот,и ентусиазъм!А между другото защо ти трябват толкова бързи резултати?
може да пробаш със синтол... или пък да си земеш от тия надуваемите работи дето се обличат като дреха.. друг начин за толко малко време толко матриал да качиш се не сещам.. за такъв напредак става на въппрос за месеци че дори и години :)