24.01.06
22:57
тренирам между 3-5 пъти седмично
храня се по 4 пъти на ден след тренировка вземам мед
така съм от два месеца и теглото ми стои постоянно
ако започна да вземам гейнър(giant mass 4100 на universal) преди тренировка ще мога ли да кача 4-5 кг?
мед вземам по една чаена лъжичка достатъчно ли е?
25.01.06
15:21
Еми от тебе си зависи, ако се храниш правилно може и повече да качиш :wink: .Имаи в предвид че не е нормално да качваш повече от килограм на седмица...
[quote author=“Polik”]тренирам между 3-5 пъти седмично
храня се по 4 пъти на ден след тренировка вземам мед
така съм от два месеца и теглото ми стои постоянно
ако започна да вземам гейнър(giant mass 4100 на universal) преди тренировка ще мога ли да кача 4-5 кг?
мед вземам по една чаена лъжичка достатъчно ли е?
Ами щом стоиш на едни кила значи си балансирал в момента (приети-изгорени) ще трябва да ги покачиш още малко (с гайнера е добре)
Направи меда поне една голяма лъжица
Ако се храниш добре + протеин (Гейнер) няма начин да не качиш 4 или 5 килограма но зависи за колко време. Най-добре е да си сметнеш калорийния баланс за да прецениш колко да хапваш (храна и добваки)
[quote author=“M16”]Ако се храниш добре + протеин (Гейнер) няма начин да не качиш 4 или 5 килограма но зависи за колко време. Най-добре е да си сметнеш калорийния баланс за да прецениш колко да хапваш (храна и добваки)
Какво да смята....
прочети ми горния пост по внимателно
djgorgio-ASTOR питам дали ще кача ако вземам протеина само преди тренировка. целта е да кача чиста мускулна маса хранителен режим нямам но гледам да не ям много мазно а и стоя на едни килограми доста време. Меда го направих две чаени лъжици.
имам и още един въпрос. това ми е програмата за ръце:
бицепс:
1 сгъване на прав лост от стоеж 4 8-7-6-4
2 сгъване на дъмбели от стоеж 4 20-18-16-14 общо за двете ръце
трицепс:
3 тесен хват от лег 4 10-8-7-6
4 френско 3 8-7-6
5 Разгъване на горен скрипец 3 10-8-6
увеличавам килограмите с намалаването на повторенията. Упажненията не ги изпълнявам в този ред а най-често 3 1 4 2 5 или 3 4 5 1 2 + коремни преси и това ми е тренироката. Та значи с тази тренировка целя маса но се получава релеф. защо :?: :?: :?: