26.04.16
16:13
Здравейте,
Отскоро съм решила да тръгна на фитнес, но никога преди не съм ходила. Нямам представя какво да правя, за да постигна целите си. Висока съм 175 и тежа около 67килограма. Много ми се иска да изгоря мазнините в областта на ханша си, както и бедрата. Като цяло искам да си стегна дупето, да махна паласките и бричовете, които виждам, че са започнали да се появяват, да отслабна малко в долната част на тялото. Не знам какво да правя, нямам никаква представа. Като за начало ще започна да ходяна фитнес по три пъти седмично. Моля Ви дайте ми съвет, искам до лятото да видя поне някакъв ефект. От седмица се старая да не ям сладко и тестяно, но ще си харесам хранителен режим, който да изпълнявам паралелно с фитнеса. Много се извинявам, че Ви занимавам, но не разбирам нищо, а в интернет намирам странни неща... Благодаря много за отделеното време!
ПС: на 19 съм и след месец имам бал :(
26.04.16
16:25
Ох, и забравих да кажа.. Имам и целулит-винаги съм имала, но е имало периоди, когато не си е личало изобщо. А сега не мога да се гледам. Знам какво представлява целулитът, знам какво са АТФ, калории, белтъци, мазнини, въглехидрати и тн. Тези неща ги разбирам, ще кандидатствам медицина, обаче изобщо не разбирам от упражнения. Имах изпити и се застоях два месеца, не съм се движила особено, не приемах достатъчно течности и това ми се отрази. Сега минаха изпитите и отново ще започна да ям нормално, да пия вода, ще си обърна повече внимание, вече имам повече време, много искам да постигна резултат,знам че не става лесно и тн. И преди съм се стягала и отслабвала, но не съм ходила на фитнес. Отново благодаря за отделеното време!