28.04.16
17:52
Здравейте,
в момента съм в режим на качване на маса, но взе да ми въръсва 400грама ориз или макарони на ден. Въпросът ми е дали е възможно да ям 200гр ориз и останалите въглехидрати да си ги набявям с хляб или друг вид тестени изделия. Знам, че хляба е бърз въглехидрат, но също и макароните са?
Разлика между макарони и хляб няма (ако са от бяло брашно) - и двете са боклуци, без които спокойно можеш да минеш.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 02.05.16 15:42.
02.05.16
21:20
По време на бълк и аз ползвах хляб на едно от хрненията към 200 гр. Омазних доста, не бих повторил ;)
Няма значение дали ще са картофи/хляб/ориз/макарони, всичкото е въглехидрат
казано от Skalata Kiro на 02.05.16, 21:20:
По време на бълк и аз ползвах хляб на едно от хрненията към 200 гр. Омазних доста, не бих повторил ;)
Аз като изчистих с 300гр. хляб какво да правя? :((
03.05.16
10:02
казано от Любомир Найденов на 02.05.16, 22:18:
Няма значение дали ще са картофи/хляб/ориз/макарони, всичкото е въглехидрат
Ми то и захарта е въглехидрат, яж от пакета по твойта логика, закво да ядем ориз като може и захар, по твоита логика
А на втория ще отговоря, че е чистил щот си бил в дефицит, а кво си чистил е друг въпрос.
Правилно, чистил съм защото съм бил в дефицит и аз това исках да ти кажа. Не е нужно да изключва коя да е храна, както изглеждаше от твоя пост.
Защо не.Даже има начин да му се понижи гликемичния индекс замразяваш,размразяваш,печеш на тостер или нещо там.Това го прочетох тук http://www.ergo-log.com/breadfreezer.html